Hvordan at slippe af med lugten fra en elektrisk brand

February 19

Hvordan at slippe af med lugten fra en elektrisk brand

Ifølge den amerikanske brand Administration, elektriske brande tage livet af en gennemsnitlig 310 amerikanere hvert år og sårer mere end 1.100 andre. Mindre alvorlige effekter af elektriske brande er den røg lugt, de forårsager. Selv en lille elektrisk brand kan fylde hjem med en ubehagelig lugt, der varer i uger efter du slukkede ilden. Heldigvis, flere metoder fjerne røg lugt fra en række overflader uden brug af dyre kemikalier.

Instruktioner

•Ventilate værelse ved at åbne døre og vinduer. Kør fans, såsom loftet eller boks fans i flere timer til at skubbe den ubehagelige lugt ud af området.

•Tag røg lugt fanget i vægge og lofter i nærheden af hændelsen ved at tørre dem med en svamp dæmpet i ufortyndet eddike. Som den hvide eddike tørrer på væggen, fjerner det elektrisk brand lugt. Alternativt kan du vaske vægge og lofter med en blanding af 1 gallon af køligt vand og 1/4 kop af trinatriumphosphat. Skyl blandingen fra væggene og lad tørre.

•Launder gardiner, sengetøj og andre vaskbare tekstiler udsættelse for røg i en vaskemaskine. Brug koldt vand indstilling med 1 kop hvid eddike og 1/4 kop af vaskemidler. Tørretumbles på lav varme.

•Mist polstrede møbler med hvid eddike til at fjerne lugt tilknyttet elektrisk ild. Lad eddiken tørre på stoffet, og hvis lugte fortsætter, genanvende eddike.

•Opret en lugt fjernelse tåge ved at udfylde en sprayflaske med 1 pint af vand og 1 tsk af hvide eddike. Tilføje 10-20 dråber af den æteriske olie efter eget valg, som salvie, mynte, rosmarin, lavendel, citron eller grapefrugt, til vandet. Bland indholdet af forsigtigt hvirvlende sprayflaske i flere sekunder. Tåge i luften med blandingen så ofte som nødvendigt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com