Dwarf frugttræer til en gårdhave

February 19

Dwarf frugttræer er bare den rigtige størrelse til container vokser på en terrasse eller balkon. Selvom dwarf frugttræer kan dyrkes i næsten i klima på tværs af USA, vil de fleste typer kræver vinter beskyttelse. Mens en frisk orange eller lime plukket frisk fra træet lyder lækre, vil ikke dværg træer plantet i krukker give så meget frugt, som træer plantet i jorden. Men mens høsten er mindre, størrelsen af frugt produceret på dværg frigør er ikke mindre end frugt dyrket på standard frugttræer.

Dwarf frugttræer

Med masser af lyse sollys, næsten enhver dværg frugttræ--herunder æbler, kan kirsebær, figner, ferskner, limes, citroner og appelsiner--plantes i en beholder, placeret på en terrasse. Mens plantning tropiske eller citrus træer er muligt selv i kolde nordlige klimaer, kan lokale frugter sorter, der er relevante for klimaet tilbyde større chance for succes på lang sigt. Bestøvning krav varierer, og nogle træer vil ikke bestøve uden et andet træ plantet i nærheden. De fleste citrustræer og figner bliver selvbestøvende med ingen bistand. Som en generel regel, æbler, kirsebær brug pærer og blommer for bistand fra en nærliggende træ.

Containere

Containertype er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference. Lerpotter fremme luftcirkulation, men tillader jord tørre hurtigt. Plastic Potter er let og billigt, men ofte er ikke holdbare for langsigtet vokser, og kan tip i en stærk vind. Den vigtigste overvejelse er, at enhver beholder, der anvendes til dyrkning af dwarf frugttræer skal have flere drænhuller i bunden. trærødder vil rådne i klamme jord. En 15-gallon kande er en god størrelse for de fleste dværg frugttræer.

Vand og gødning

Containertransport frugttræer drage fordel af en regelmæssig månedlig fodring. Et generelt formål gødning er passende for de fleste dwarf frugttræer, men eksperter på en lokal drivhus eller børnehave kan tilbyde rådgivning om den bedste gødning for specifikke frugter. Dværg træerne i beholdere der vandes regelmæssigt, med jorden lov til at tørre lidt før den næste vanding. I varmt vejr skal containertransport træer vandes to gange hver dag for at holde jorden tørrer helt. De fleste frugttræer gavner fra skygge under varme eftermiddage.

Vinter

Dwarf frugttræer kræver en periode med cool vintervejr med perioder mellem 32 og 40 grader F. at udvikle frugt den følgende sæson. Gartnere, der lever i varme vinter klimaer kan plante "lav chill" træer, der er avlet til at tolerere varmere vintre. Træer, der dyrkes i et klima med frysning vintre skal beskyttes for at overleve kolde temperaturer. Citrus træer er ofte overvintret held indendørs, så længe temperaturen ikke er for varmt og tørt. Ikke-citrus frugttræer kan overleve vinteren udendørs, hvis træet er isoleret med flere inches af halm eller blade før bliver pakket med jute. Nogle sorter kan være overvintret i et uopvarmet garage eller opbevaringsrum.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com