Hvorfor er blade på min majs plante dreje Brown?

February 19

Majs plante, eller dracaena fragrans, er dette navn, fordi det ligner en shoot af majs i udseende. En sund majs plante vil i sin levetid, holde lyse grønt løv. Hvis bladene begynder at vende brun eller gul, dette er et tegn på at noget er gået galt og at majs plante er langsomt døende.

Vind brænde

Majs plante blade kan ikke overleve blæsende vejr. Når som helst vejret falder til under 50 grader Fahrenheit, flytte planten ud af vinden som muligt. Altid holde det i et miljø varmere end 35 grader Fahrenheit.

Løsninger

Løsninger omfatter at holde majs plante i et grønt hus, varme anlæg direkte for at opveje de isnende virkninger af vinden, eller installere vind pauser til at forhindre vinden i at nå fabrikken.

Overwatering

En anden mulig årsag til problemet er over vanding i løbet af vinteren. Repot plante i en fri-afløb beholder. Dette vil sikre, at anlægget er aldrig sidder i jord, der indeholder for meget vand.

Formering

Hvis skaden har fået alt for svær og det forekommer indlysende, at plante vil dø, udbrede majs plante ved hjælp af dele af det oprindelige anlæg. Skær anlægget tilbage til påbegyndt 6-tommer og skære stammen i 4-tommer lange stykker. Placer hvert stykke på sin side i fugtig sphagnum tørv. Anlægget vil rod i omkring seks uger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com