Pære plantning instruktioner

February 19

Plantning af blomsterløg tilføjer udvalg til din have, især i foråret når boligejere ofte kigge ud af vinduerne på udkig efter en antydning af foråret. At se bud skud kigger op gennem den kolde jord i marts fører til en bred vifte af hårdføre blomstrer som hyacinth, tulipaner og påskeliljer. Plantning foråret blomstrende løg adskiller sig fra plantning af blomsterløg om sommeren. Lad os se på nogle pære plantning instruktioner for både forår og sommer blomstring pærer.

General pære pleje

Løg kræver lidt anderledes omhu end potteplanter blomster. Alt for at skabe en fantastisk plante ligger inden for runden formet pære eller knold. Foråret blomstrende løg tendens til at være rund i form, mens Blomsterløg om sommeren har uregelmæssig, aflang figurer. Løg kræver beriget jord og masser af sollys til at trives. Bland tilsætningsstoffer som humus og kompost i jorden i din have seng før plantning enten type pære. Skal du kontrollere solen når dine planter i mindst 6 timer hver dag for at tilskynde pulserende blomstrer og sund spredning af blomster.

Hyacinter, påskeliljer og tulipaner

Disse tre typer af pærer nåde ofte haverne omkring bygningerne i et tæppe af kontinuerlig farve. Det er fordi disse anlæg ser bedst når de plantes i grupper. Traditionelle foråret blomstrer er helt hårdføre og kræver meget minimal care til at give et stigende antal blomstrer hvert år. Påskeliljer sprede frodigst med meget lidt pleje. Bruge en pære plantageejer for at lette plantning og placere dine løg i jorden før jordens temperatur falder til under 60 grader. Plads spring blomstrende løg omkring 3 til 4 inches fra hinanden i en dybde på omkring 6 inches. Drop pæren i hullet og dække fast med jord. Tilføje barkflis til at beskytte de nyplantede pærer fra hårde fryser om vinteren.

Liljer

Valg et blandet udvalg af liljer kan skabe en fantastisk vifte af blomstrer hele sommeren. Disse hårdføre pære blomster virkelig kræver meget lidt vedligeholdelse så længe du forberede jorden ordentligt. Liljer vil udvide til at udfylde tomme pladser i din haver ganske hurtigt. Dag liljer og tiger liljer skal plantes i slutningen af foråret når jordtemperaturer nå mindst 60 grader. Liljer skal plantes i en hul mindst tre gange så dybt som pæren selv. Plante individuelle pærer omkring 4 inches fra hinanden for at give mulighed for at sprede. Disse pærer vil formere sig ved den følgende sommer. Jord bør holdes fugtig, men ikke klæg. Liljer kan bo i jorden uden at blive fjernet og opbevaret for vinteren.

Georginer

Georginer er sarte planter når i stadiet pære men vokse til at levere fantastiske hårdføre blomstrer i sensommeren og tidligt falde. Sørg for at købe anlægget stakes og havearbejde bånd for at støtte planterne da blomstrer kan få temmelig tung. Disse er fremragende skære blomster til smukke ordninger. Grave huller tre gange så dyb som pæren. Plante dahlia løg på side ved forsigtigt at pæren i hullet. Fyld med snavs og fast forsigtigt over anlægget. Georginer, bør gravet op i efteråret, omhyggeligt renset for snavs og gemt i en kasse fyldt med sphagnum. Ikke dæmpe pærer og gemt dem på et køligt tørt sted med en temperatur over frysepunktet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com