Sådan Beskær en 10-fods julestjerne

February 19

Sådan Beskær en 10-fods julestjerne

Denne søde lille julestjerne (Euphorbia pulcherrima), prydede din mantel i vinter kan hurtigt blive en behemoth, når du planter det udendørs i foråret i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9-11. Julestjerner sælges som ferie potteplanter er tvunget til at blomstre på 1 til 2 fod høje, men de er naturligvis buske, der kan nå 10 fod høje i en enkelt vækstsæson. Beskære udendørs julestjerner i det tidlige forår når de lyse blomsterlignende dækblade fade og slip.

Instruktioner

•Spray vinger på din beskæring værktøjer med en husstand antiseptisk renere. Tør vingerne med papirservietter. Dette fjerner plante smitstoffer, som du kan sprede sig til din julestjerne.

•Tag på handsker. Julestjerner frigive en latex-baserede sap når det er skåret, kan forårsage hududslæt.

•Klippe hele Julestjernen ned til 12 til 18 inches fra jorden med Beskæresave eller håndsakse. Beskæresave kan være nødvendigt, når de lavere stængler af Julestjernen er woody. Skær eventuelle stængler, der blev kvalt af frost hele vejen tilbage til levende træ--skrabe i bark med din Fingernegl, indtil du kommer til træ med grøn bag barken. Gør dette i foråret.

•Prune stænglerne tilbage igen, forlader fire blade på hver shoot, når anlægget er sat på 12 inches af nye vækst. To nye skud kommer ud af hvert snit.

•Pinch tilbage tips af terminal skud med behandskede fingre hver gang en ny shoot lægger på 12 inches af vækst. Stop i midten af August eller du risikerer at fjerne knopper, der danner den farverige højblade og bittesmå blomster til plantens vinter show.

Tips & advarsler

  • Julestjerner plantede udendørs skal være i et område, hvor natten mørket ikke er afbrudt af lys fra windows, gaden eller våbenhus lys eller endda feje af forlygter op i indkørslen, indstille knopper i efteråret.
  • "Advent rød" julestjerne er en sort, der er avlet til at have stærkere stængler og flere sygdomsresistens at stå bedre til udendørs forhold.
  • Julestjerner er ikke giftig, selv hvis du spiste 500 til 600 blade. Du skal stadig holde dem utilgængeligt for børn eller kæledyr på grund af latex sap.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com