Pleje instruktioner for en Jade plante

February 19

Jade planter er ligesom kaktus, sukkulenter, tilbageholdelse af vand i deres stængler og blade, fedt, saftige. Meget nem at dyrke og vedligeholde, din jade plante kan faktisk overleve dig. Jade planter stammer fra Kina og kommer i størrelser så lille som en flere tomme høj bonsai, så høj og bred som en 4-mund træ.

Jord, gødning og vanding

Din jade plante vil trives i en jord, der er god dræning og af en sand-type base. Dette er fordi jade ikke opbevare vand i jorden men det dens blade og blomstre. En jord svarende til en kaktus blanding er ideel.

En lige så afbalanceret (såsom 10-10-10) gødning kan fodres til din jade plante om sommeren en gang om måneden, men bør afbrydes i hvilende vintermånederne.

En af grundene jade planter er så populær som stueplanter er fordi det tolererer, trives selv i tørke lignende forhold. Over vanding din jade plante vil forårsage dens stængler og blade til at blive rørstrømsk, rådne og dø. Det er bedre ikke at vand nok, end at vand for meget. I løbet af sommeren vækst måneder, vand din jade to gange om måneden, eller når jorden er helt tør, og du begynder at se normalt buttet jade bladet begynde at blive flad og rynket. Derefter vand din jade, så jorden bliver jævnt fugtig, men puljen er ikke stående i vand. Når den hvilende vintermånederne ankommer, skære ned på vanding din jade til en gang om måneden.

Belysning, beskæring og ompotning

Jade planter gør bedst i moderat lys, et par fødder fra en solrig vindue. Hvis lyset ikke er stærke nok, vil din jade begynder at have tynde stængler med sparsomme blade. 3 til 5 timer af stærkt lys er om dagen i vækstsæsonen ideel.

Du kan trimme eller beskære din jade når som helst uden bekymringer. Hvis dit anlæg er blevet for stor, eller fordi jade planter har en lille rodsystem og ofte bliver toptunge, kan det blive nødvendigt for dig at beskære tilbage din jade.

Plantning din jade i en pot ikke meget større end dets rødder faktisk gavner din jade. Dermed er der mindre chance for over vanding din jade, fordi der er mindre jord til at tilbageholde vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com