Sygdomsresistente bunddække roser

February 21

Sygdomsresistente bunddække roser

Med blomster og tætte Stokke gøre roser (Rosa spp.) en god groundcover til skråninger og andre svært at mow områder. Sygdomsresistente sorter findes i en række form og farve, der mindsker vedligeholdelse nødvendig for at holde groundcover roser ser deres bedste.

Rose vane

GroundCover roser har lange stokke, som trail over jorden. Nogle typer, f.eks Rosa wichuraiana, roden langs stænglen hvor det rører jorden.

Sygdomsresistente sorter

Kraftig blomst tæppe Red er dækket med små blomster fra sommer til at falde. Frau Dagmar Hartopp har sølvfarvede pink, kryddernellike-duftende blomster. Fra Explorer gruppe af hårdføre canadiske roser, god jordbundsdække omfatter Royal Edward, en lyserød repeat-bloomer voksende 18-inches høj og 22-tommer bred; og hvid-blomstring Henry Hudson, som når 2-fod høj og 4-fod bred.

Beskæring

GroundCover roser behov minimal beskæring. Fjerne syge stængler og forkorte stokke, der er vokset fra deres grænser. REPEAT-blomstrende typer bør beskæres i foråret mens sovende, men sveske roser, der blomstrer kun én gang i foråret efter blomstring. At fjerne Stokke på begge typer for at åbne op i midten af anlægget og forbedre luftcirkulation hjælper med at forhindre sygdom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com