Hvor at hænge redekasser for et hus Finch

February 21

Hvor at hænge redekasser for et hus Finch

Med tilstrømningen af hus finker (Carpodacus mexicanus) i det østlige USA og Hawaii siden 1900-tallet, kvarterer på tværs af kontinentet ringen ud med sangen for disse social, skræppende fugle. Den lille fugl er omkring 6-inches lang med en 9-tommers vingefang. Det vil faktisk reden i din nesting boks hvis boksen er korrekt bygget og hang i et sted, hvor fuglene føler sig trygge.

Reden boksen Basics

Boksen nesting bør have en 6 af 6 gulv og en 6-tommer loft inde. Loftet er ideelt en hængslet låg, så du kan tjekke på reden eller rengøre boksen hvis nødvendigt. Indgangen skal være en 2-tommers diameter hul skåret 4 1/2 inches over gulvet. Hullet skal skæres på en vinkel til at gøre det vanskeligt for rovdyr at nå inde. For ventilations-åbningerne er i gulvet og under tag.

Hængende websteder

Hænge boksen i et centralt område i din baghave. Placere det hvor du vil være at se fuglene kommer og går, og høj nok så katte og andre rovdyr ikke kan nå det i et spring. Nogle fugl bejlere tyder på boksen fastgøres til et træ indlæg midt i en gård på mindst 10 eller flere fødder fra træer. Det vil forhindre egern og vaskebjørne fra hoppe på reden fra en træet lemmer. Nogle birders foretrækker montering reder på metal i stedet for træ polakkerne at holde boksen mindre sårbare over for forstyrrelser.

Hængende noter og Tips

Nesting kasser kan blive naglet på huse og træer, men denne praksis er modløs da rovdyr har nem adgang til disse placeringer. Reden skal også være mindst 10 til 20 yards fra foderautomater. Foderautomater kan få larmende og beskidt, og tiltrække uønskede skadedyr, gnavere og store fugle, der vil forstyrre en nærliggende redekasse. Nesting mor finker også brug for ro og foderautomater vil få temmelig støjende. Hvis du også vil feeder til at imødekomme finker, fylde det med vand og hummingbird nektar. Det kan hænge uden for et vindue eller over dæk rækværk på huset.

Generelle advarsler

Undgå at forstyrre en besatte reden og dens indbyggere. Rør aldrig ved en rede eller æg inde, og ikke gider nogen unger. Hvis du ønsker at tjekke på baby fugle, vente på den kvindelige til afgår først. Finker normalt lægger deres æg om morgenen, så roligt undersøge eller udforske reder om eftermiddagen. Når vejret er fugtigt eller koldt, forlade reder alene. Brug kikkerter til at se fuglene, som de vokser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com