Om afskårne blomster

February 21

Om afskårne blomster

Frisk tilføje afskårne blomster farve og duft til et rum, når de vises i en vase eller et andet arrangement. Disse blomster er skåret fra planter, der dyrkes rundt om i landet og leveres til lokal blomst butikker. Kunder vælge det arrangement, der passer til deres stil og bringe det hjem til har lidt af naturen på deres bord.

Afskårne blomster produktion

Afskårne blomster er produceret i drivhuse året rundt, hvor miljøet er kontrolleret og gartnere arbejder på voksende den perfekte eksemplar af hver sort. Når blomsterne er klar, normalt ligesom de begynder at blomstre, stænglerne er skåret og de udskibes i køligere lastbiler til butikker, hvor de vil blive solgt. Afskårne blomster er også produceret i hjemmet haver af gartnere, der sætter en ære i voksende smukke, pynt blomster til tabellen eller at sælge på lokale landbrugerens markeder.

Fælles afskårne blomster

De mest populære afskårne blomster produceret internt i 2007 var ifølge USA Department of Agriculture, tulipaner, gerbera daisies, liljer og gladiolus. Den mest populære import var roser, nelliker, krysantemum, peruvianske liljer og baby's breath.

Afskårne blomster pleje

Afskårne blomster begynder at dø så snart de er skåret fra blomstens base. De har ingen næringsstofforsyning og vil ikke overleve længe. Forberede en vase ved at vaske det med varmt sæbevand og skylle det godt. Fyld den med vand, der er omkring 100 grader Fahrenheit. Re-cut blomstens stængel omkring to inches fra bunden med en skarp kniv. Skære undersøiske at forhindre luft ind stilke og skåret i en vinkel. Straks sætte blomster i vand. Fjern eventuelle blade, der ligger under vandoverfladen. Tilsæt 2 tsk citron juice, 1 tbsp. sukker og 1/4 tsk blegemiddel til vandet for at hjælpe med at holde vandet rent og levere næringsstoffer til blomster. Holde blomsterne i et køligt sted og hvis det er muligt, skær dem i morgen når det er cool.

Bevare blomster

Bevare afskårne blomster ved tørring dem mens de er stadig i prime stand. Når tør, anvende dem i blomsterdekorationer eller som potpourri. Fjerne blade og gruppere blomster i små klynger. Sikre med elastikker og hænge op og ned i en tør, luftige rum som et skab. Vente tre uger og check at se, hvordan tør de er. Hvis de føler sprød og kronblade ikke har nogen give, er de tør nok til at bruge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com