Podede frugttræer i Texas

February 22

Podede frugttræer i Texas

Næsten enhver type af frugt vil vokse i Lone Star staten, og hvis du ønsker høj kvalitet, rigeligt frugt, Texas A & M University anbefaler, at du plante podede forskellige. Podede træer består af en grundstamme af en hårdfør sort og lemmer fra en anden, som bærer frugt. Den faktiske graft ligner en lille ar del af vejen op stammen af træet. Podede træer bærer hurtigere og bedre end træer vokset fra frø, og er mere resistente over for kulde, insekter og sygdom. Køb 3 til 4 fod nøgne rod stiklinger til udplantning i januar og februar, hvornår sap kører langsomt og træer lider mindre transplantation chok.

Sten frugttræer

Ferskner, blommer og nektariner er alle stenfrugter, hvilket betyder, at de har en pit eller sten i deres Centre. Nektarin kultivarer som solen rød, Crimson guld og Redglobe tilbyde små, mellemstore og store frugt fra slutningen af April til midten af juli. Sun Red bør kun plantes i nord og centrale Texas, USDA zoner 6 og 7. Blommer, plant to sorter for at sikre krydsbestøvning og frugt sæt. Bruce, Allred og Methley er hårdfør til zoner 1-6. For ferskner, plante Springgold, Sentinel eller mejetærsker. Ferskner er self-pollinators, så du kun behøver at plante en for at få frugt. Spørg for grundstammer, som er nematode-resistente, da dette kan være et problem for fersken i Texas.

Kernefrugt frugttræer

Æbler og pærer er klassificeret som kernefrugter med tyndt skind og kerner, der holder frø. Fordi de har brug for køligere temperaturer til at producere frugt og vil ikke producere i varme, fugtige områder af staten, bør de være vokset i nord-centrale Texas for bedste udbytter. Apple kultivarer omfatter Red Delicious, Golden Delicious, Fuji, galla og Granny Smith. Orientere, Moonglow, Ayres og Warren er alle typer af pære kultivarer. Texas A & M anbefaler Calleryana og gamle hjem rodstok træer for de bedste resultater, og advarer om, at asiatiske pear kultivarer er modtagelige for brand blight.

Citrus frugttræer

Citrus er bedst dyrkes i varmt, kystnære områder i det sydlige Texas. De fleste citrusfrugter har en skorpe og saftige, sektioneret frugt med frø i midten. Sour orange er de mest almindelige og hårdføre citrus grundstamme for Texas, og kan støtte en bred vifte af appelsin, grapefrugt, lime og citron podninger. For appelsiner er Valencia og Hamlin almindelige i staten. Grapefrugt sorter omfatter Marsh, Ruby rød og stjerne Rubin. Citron kultivarer omfatter Meyer og Eureka, mens limes anbefales til Texas omfatter Tahiti og mexicanske. Citrus træer kræver krydsbestøvning at sikre en afgrøde, så plante mere end én sort af hver.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com