Jeg har en lækage i mit Toilet Bowl

July 2

Jeg har en lækage i mit Toilet Bowl

Når du ser vandet samle rundt i bunden af dit toilet, eller værre, pooling i loftet i rummet under dit toilet, du skal stoppe med at bruge toilettet, indtil du kan reparere lækagen. Fortsætter med at bruge en utæt toilet vil gøre problemet værre, især hvis lækagen voksende i volumen.

Risikoen for vandskader

Ignorerer det vand, du se siver ud fra under toilet skål base vil føre til vandskade til badeværelset og endog andre dele af huset. Den færdige gulvbelægning vil med tiden begynde at bære eller blive plettet af udsættelse for vand, især hvis det er linoleum. Utæt vand kan indtaste undergulvet, siver gennem loftet i stuen nedenfor. Også kan vand oprustning i undergulvet fremme skimmelvækst og rådne væk på gulvet bjælker.

Flange eller voks Ring

Når et toilet starter utæt vand fra under den skål base, er synderen enten voks ring eller flange. Den voks ring og flange arbejde sammen for at skabe en vandtæt forsegling mellem bunden af den toiletkummen og det store afløbsrør, kaldet en jord rør, i den badeværelse gulvet. Det er umuligt at fortælle om det er flange eller voks ring, der mislykkedes medmindre du vælte på toilettet.

Om fastsættelse af en brudt Flange

Når du fjerner toilettet, skal du skrabe ud den gamle voks ring med en spartel, så du kan se flange. Selv hårgrænsen knæk i flangen kan tillade vand at sive ud, så kig over flange omhyggeligt for skader. En beskadiget flange kan blive styrket med en reparation rem, der forankrer i gulvet som flange og sidder på toppen af flangen, genoprette flange til en orden igen.

Placere den nye voks Ring

For en voksen ring fungerer korrekt, det skal være installeret korrekt, ellers voks ring vil lække vand i den nærmeste fremtid. Du kan enten trykke voks ring på bunden af toilettet, rundt om åbningen kaldet horn, eller direkte på flange. Uanset hvilken montering position du vælger, den afrundede side af ringen skal Tryk på toilettet base og den flade side skal på flange.

Korrekte indstilling af toilettet

Indstilling på toilettet rigtigt er det næste skridt til at sikre bunden af toilettet ikke lække i fremtiden. Når du indstiller skålen over flange og voks ring, kan ikke du rock eller twist på toilettet i enhver retning. Ikke stramning nødder på bolte på på toilettet base nok vil tillade toilet til rock, og seglet vil bryde. Overtightening nødder vil knæk på toilettet base. For at undgå enten faldgrube, Spænd møtrikkerne indtil du føler modstand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com