Måder at anvende væg tekstur

February 22

Måder at anvende væg tekstur

Tekstureret vægge tilføje interesse for en kedelig værelse, skjule fejl i gips eller gips og oprette en "periode" look. Det er rodet arbejde, men du kan gøre det selv ved hjælp af teknikker såsom springe murske og banke ned. Eksperimentere med tekstur sammensatte på skrot drywall før du tackle de reelle vægge. Male eller forsegle dit arbejde, når det tørrer til at beskytte det; en vaskbar æggeskal eller semi-gloss væg maling er et godt valg.

Grundlæggende væg texturering

Tynde drywall mudder/fælles stof med vand til en ensartet tyk Pandekage dej. Med tyndet fælles sammensatte, bruge en maling bakke eller hvad vil bekvemt hold mix og murske det op på væggen, startende fra loftet og arbejder på at holde pelsen temmelig selv. Varierende bevægelse af float eller murske swirl eller trække teksturen vil skabe en oprindelige mønster, men sørg for at bruge et ensartet design. Tekstur bør ikke og vil ikke, se maskine stemplet, men det skal være en harmonisk finish.

Spring murske

Dette er en vanskelig procedure og bedste forsøg af en professionel eller ekstremt selvsikker-- og omhyggelig--gør-det-selv. Tynde fælles sammensatte til tekstur. Bruge en meget bred murske--omkring 8 til 14 inches lang. Fange nogle sammensatte på den brede kant af murske og skubbe den op ad væggen fra gulv eller baseboard til omkring taljen høj. Straks gentage proceduren fra taljen højt til loftet, blending "sømmen", hvor de to programmer møder. Gentag denne proces på hele væggen. Det er nødvendigt at holde bevæger sig og anvende sammensat hurtigt for dette spring metode til at arbejde. Dette er en udfordrende opgave i værelser med højt til loftet.

Banke ned

Til denne metode, du har brug for en lejet sprøjte og en "vælte" kniv--ca 18 til 24 tommer bredt og almindeligt lavet af Plexiglas. Spray rede vægge med en fortyndet blanding af fælles sammensatte og lad dem tørre. Dette er den grundmaling. Når tør, spray det andet lag, ved hjælp af en bredere åbning i spulehåndtaget, stående tilbage fra væggen overflade, et par fødder til at skabe større "ikoner" af sammensatte. Når du har sprøjtet hele rummet, begynder på loftet og vælte bump af sammensatte blanding af samkopiering med den særlige kniv, kører det omkring to tredjedele ned væg og derefter op fra baseboard at opfylde.

Stempel, Stipples og hvirvler

Individualisere din tekstur af hvirvlende det med en tekstur kam, stippling våde tekstur med et piskeris kost eller ved at trykke på det med en svamp. Bruge en specialitet mønstrede roller for en konsekvent design. Alternativt kan variere design af "stempling" enhver tekstur værktøj i en vekslende mønster. Dække en lille del af væggen i sammensatte. Tryk "stempel"--en flad pensel eller et andet objekt, der vil gøre en interessant indtryk--i den fugtige gips. Slå stemplet lidt eller 90 grader før den næste stempel. Fortsætte dette mønster indtil afsnittet er fuldt dækket, så gælder flere fælles stof til en ny sektion.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com