Oplysninger om vokser uden kerner vandmeloner

February 22

Oplysninger om vokser uden kerner vandmeloner

Vandmelon er en favorit dessert til skovture, grill og varmt vejr snacks. Uden kerner sorter, der eliminerer behovet for rodet frø bortskaffelse er blandt de mest populære typer af vandmelon. Uden kerner vandmeloner er hovedsagelig sterile planter, der er en krydsning mellem to planter af inkompatibel kromosom supplerer, ifølge University of Florida gartner Donald N. Maynard. Dyrkning uden kerner sorter kræver forskellige teknikker til spiring og bestøvning.

Om kernefri vandmeloner

Uden kerner vandmeloner kræver, at planterne gøre noget mod deres grundlæggende karakter, det vil sige, de skal forhindre produktion af frø til at udbrede og gøre mere vandmeloner. For at gøre dette, kombinerer de en kvindelig tetraploide plante med en mandlig diploid til at producere en steril triploid type af frø. Disse er bestemt variationer i den kromosomale struktur vandmeloner, der er manipuleret til at producere visse kvaliteter. Fjernelse af udsæd kvaliteten også gør vandmelon sterile, så du skal plante en bestøver med det sterile frø for at anlægget til at bære frugt

Plantning uden kerner vandmeloner

Vandmeloner vokser bedst ud på sandy-lerede jord med god dræning. Uden kerner sorter spire når temperaturen er over 80 grader Fahrenheit, i modsætning til seedede typer, som kun kræver temperaturer på 55 grader Fahrenheit, ifølge University of Illinois Extension Service. Begynder planterne i frø bakker med 1 til 2 inches af sterile vækstmedier er den anbefalede teknik ikke kingsize planterne under spiringen processen. Frøplanter er klar til transplantation i tre til fem uger. Når omplantning. Pollenizing diploide planterne bør plantes udendørs som triploid uden kerner planterne er startet indendørs. Arrangere s hver tredje plante i rækken er en pollenizer. Det er vigtigt, at pollenizer er tilgængelig med en diploid planter blomstrer så de kan sætte frugt.

Opretholde vandmelon planter

Vandmeloner behøver fuld soleksponering og organisk stof i jorden. Sprede sort plast barkflis presenning hjælper med at undertrykke ukrudt, bevare fugt, varme jorden og holde anlæg ren. Drypvanding er en god metode for meloner at holde jorden fugtig, men ikke våd. Holde beplantninger luget og overvåge for skadedyr.

Høst uden kerner vandmeloner

Vandmeloner modnes slyngtråde nær frugt stilken Drej brune og tørre ud. Jorden spot i bunden vender sig fra lysegrøn til hvid eller creme-farvet. Når dunkede med fingeren, bør melonen har en kedelig, dæmpet tone, ifølge Ohio State University gartner Ted W. Gastier. Umoden frugt har en ringetone, når dunkede.

Vandmelon driftsstop

Vandmeloner er følsomme for frost. Beskytte planterne under pludselige fald i temperaturen med et ark eller landskab klud. Bladlus agurk biller og mider kan påvirke vandmelon planter. Anthracnose og fusarium visnesyge er svamp problemer, der kan skade planter og frugtproduktion. Kontakt din lokale landbrugs udvidelse til de bedste behandlinger for dit område.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com