Hvordan til at smøre en varmluft ovn Blæsermotor

February 23

Hvis din høre nogle hvinende kommer fra blæser rum af din varmluft ovn, kan det være nødvendigt at smøre blæsermotor. Blæsermotor roterer fan inde i din ovn, enten direkte eller med et drev bælte. Lejerne inde i motoren kræver smøring til at forhindre metal lejer fra gnide sammen og bliver for varmt. Den hvinende lyd er ofte en indikation, at lejerne er tørre. Det er en god idé at smøre en varmluft ovn Blæsermotor mindst en gang om året.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til ovnen. Fjern adgang døren til blæser rum på din ovn. Mange adgangsdøre simpelthen løft op og væk fra enheden, mens nogle modeller bruger skruer til at sikre adgang til døren. Bruge en møtrik driver eller Phillips-skruetrækker til at fjerne skruerne.

•Shine en lommelygte ind i blæseren segment så du er i stand til at se toppen af blæsermotor. Motoren kan have et bælte og sat tilbage fra blæser hjul eller motoren kan knytte direkte til blæser hjul.

•Find en eller to små havne på toppen af motoren. De fleste motorer vil have gummi propper på havnene. Rengør området omkring havne med en klud og træk stikkene ud motoren med fingrene.

•Tilføj to til tre dråber olie til hver port. Skubbe stikkene i olie-portene. Placer blæser adgang døren tilbage på din ovn og aktivere effektafbryderen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan se havne på toppen af motoren, enheden er forseglet og kræver ikke smøring.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com