Hvad sæbe til brug for Shampoo et tæppe

February 23

Disse forfærdelige tæppe pletter, iøjnefaldende på dig hver gang du går ved stuen, sender du travlt med at skabet desperat efter at finde noget at fjerne dem. Du kan bruge en effektiv tæppe shampoo til at fjerne pletter og få dit tæppe så ren som den dag, du købte den. Før du opretter eller købe tæppe shampoo, være sikker på at den er kompatibel med stof og fiber af dit tæppe og at du har det rigtige udstyr til at udføre jobbet.

General tæppe indsæbning

Hvis du vælger at bruge en kommerciel Tæpperens maskine på din væg til væg-tæppe, altid følge producentens anvisninger for sæbe brug. Brug kun den anbefalede mærke og type shampoo for de bedste resultater og for at undgå at beskadige gulvtæppet rengøringsmaskine.

Nogen af de kommercielle tæppe rengøringsmidler som løse vil fjerne snavs; dog mest forlade en sæbevand rest, som rent faktisk tiltrækker mere snavs, at du skal re shampoo dit tæppe igen. En Tæpperens løsning, der ikke indeholder sæbe er Oxy Clean, men altid teste løsningen i en lille inconspicuous område før du anvender det til dit værelse.

Du kan også mindske sæbe rester virkninger af generelle carpet cleaners ved at tilføje et par husholdningsartikler. Tilføj ½ kop hvid eddike til hver 2 kopper Tæpperens løsning for at dramatisk reducere sæbevand rester. En anden idé er at prøve ikke mere end 2 tbsp. flydende skyllemiddel til hver 2 kopper tæppe renere at mindske sæbe effekter. Pas på, hvor meget skyllemiddel, du tilføjer, fordi for meget kan have en modsat effekt og tiltrække snavs til dit tæppe.

Hvis du vil fjerne en stædig pletten tilføje en del Wisk vaskemidler eller Oxy Clean til to dele af din regelmæssig tæppe renere. Teste området før anvendelse. Andre stoffer at prøve omfatter boblende club soda eller 1 eller 2 tsk sprit anvendes direkte på pletten efterfulgt af et tæppe rengøringsmiddel.

Rengøring uden et tæppe renere

Du kan effektivt rense dit tæppe i hånden med lidt knofedt og noget tid til overs. Hvis du ønsker at shampoo tæppe i et rum, skal du bruge en ny ren moppe, der har en svamp overflade, flere hvide rene håndklæder og en squeegee. Opret din løsning i en spand, og dyppe din moppen i spanden til at absorbere blandingen. Ikke klemme overskydende; i stedet blot begynde at "rydning" området tæppe.

Anvende løsning til hele rummet; derefter skylle din moppe, og bruge den rene moppe til at gnide og absorbere overskydende sæbe. Squeegee så meget sæbe ud af dit tæppe som muligt, og bruge din moppe til at skylle gulvtæppet. Dyppe den rene moppe i en spand varmt vand, klemme overskydende og moppe gulvtæppet. Gentag dette trin, indtil alle sæbe er fjernet. Hurtigt tørre gulvtæppet ved at placere rene hvide håndklæder rundt i lokalet og træde på dem til at absorbere overskydende fugt. Undgå at gå i rummet, indtil tæppet er helt tørt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com