De nederste blade vender gule på mit Norfolk Island fyrretræ

February 23

De nederste blade vender gule på mit Norfolk Island fyrretræ

Norfolk Island fyr (Araucaria heterophylla), også kaldet lever juletræer, der almindeligvis dyrkes som potteplanter. De er forholdsvis nemme at passe, men når bladene begynder at gul, de nederste grene i sidste ende vil dø og frafald. De vil ikke vende tilbage til grøn når de har nået dette punkt. Med ordentlig pleje, kan du undgå denne betingelse og tillade din plante trives indendørs i mange år.

Vand

Utilstrækkelig fugtighed i luften forårsager nåle af Norfolk Pine at drej til gul og derefter brun før til sidst falder. Tåge din pine med koldt vand dagligt at øge luftfugtigheden. Du kan også køre en luftfugter i nærheden af anlægget til at øge luftfugtigheden i rummet. Norfolk-øen Pines gøre godt i 50 procent fugt. Anlægget skal vandes hyppigt i sommermånederne at holde jorden let fugtig. Pas på at ikke over vandet, da det også kan forårsage bladene bliver gule. Lad ikke jorden får klamme. Vand din plante ugentligt i vintermånederne, tillader jord tørre fuldstændigt mellem vanding.

Lys

Norfolk Island Pine trives i naturligt lys. De foretrækker en østlige eller vestlige eksponering med en til to timers solskin hver dag. Placer dit anlæg tæt på et vindue for de bedste resultater. De kan også overleve i husstandens light, hvis de får mindst 16 timers lys om dagen. Drej plante hyppigt for at holde det symmetriske.

Temperatur

Norfolk-øen fyrretræer vokser bedst i et køligt rum med dagtimerne temperaturer mellem 60 og 72 grader. Nighttime temperatur bør ligge mellem 50 og 65 grader. Overdreven varme kan forårsage blade til gul. Ekstreme ændringer i temperatur kan også skade dit anlæg.

Pottemuld

Norfolk-øen Pines behøver ikke at være transplanteret meget ofte. De typisk tage tre til fire år at vokse fra deres nuværende pot. Kun repot en Norfolk Island Pine hvis rødderne begynder at vokse ud af bunden af beholderen. Bladene kan bliver gule på grund af chokket over ompotning. Altid bruge en hurtig-afløb, sterile kommercielle-grade jord og repot dit anlæg i foråret. Norfolk-øen Pines har ikke en stor, lateral rodsystem og bør opbevares i en dyb gryde for støtte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com