Hvordan du installerer Bagger på en Poulan plæneklipper

February 24

De fleste Poulan plæneklippere giver dig mulighed for at enten muld din græsafklip eller pose dem. Hvis du ønsker at taske dem, skal du først samle græs catcher og derefter vedhæfte det til bagsiden af Poulan plæneklipperen. Der er to forskellige typer af græs fangere at Poulan plæneklippere brug, en med en hård plastik top og en med en blød klud top.

Instruktioner

Stof-Top græsfang

•Åbn mundingen af pose og indsæt denne catcher ramme i posen. Sikre, at håndtaget på den til af rammen er placeret over den bløde top catcher og ikke stive bunden.

•Tryk på fire vinyl bindinger over de fire kanter af rammen at låse taske på plads.

•Lift bagpanelet på Poulan plæneklipper. Se i højre side af bagpladen at finde enten en åbning eller en plade, der dækker en åbning. Træk pladen op til at fjerne det, hvis du finder en.

•Skub græsfanget op til bagsiden af plæneklipperen. Metode til at forbinde bagger til plæneklipperen vil afhænge af typen af bagpanelet på plæneklipperen. Hvis din dør er én lang klaver hængsel, fastgør den øverste ramme på catcher på fanerne nederst på hængslet. Hvis din dør bruger side håndtag parentes, placere side kroge på catcher rammen ind i åbningerne på hængslerne. Hvis døren har udsat pivot pins, når du åbner døren, skal du placere kroge på catcher over benene. Hvis døren har to pladser i bunden, indsætte krogene på catcher i disse slots.

•Åbn bagger og sikre, at den forbliver forbundet med plæneklipperen.

Hard-Top græsfang

•Læg stoffet catcher taske og den rørformede øverste ramme, der ligner en stor metal "U" på jorden foran dig. Afhente den højre ende af hem, der kører på tværs af toppen af rammen og venstre ende af rørformede ramme. Tråd den rørformede ramme i hem, indtil den når den anden side, danner en stærk øverste ramme for posen.

•Sæt den lavere rørformet stel, som ligner en meget mindre "U", i de udsatte enderne af den øverste rørformet stel. Tryk derefter på tre vinyl bindinger over forsiden af posen, sikring af rammen og posen sammen.

•Sæt din catcher's hard top op og ned på jorden. Placer pose og ramme, også på hovedet ned, ind i rillerne på ydersiden af den hårde toppen. To af de skarpe skruer, der fulgte med griber ind i hullerne på bagsiden af den hårde toppen og spænd dem.

•Træk posen frem lidt, for at fjerne enhver slæk, derefter installere de to resterende skarpe skruer ind i hullerne i siden af catcher. Drev to stump skruer i hullerne i nærheden af forreste del af den hårde toppen.

•Åbn bag dør på din Poulan plæneklipper og fjerne enhver plade eller prop, der dækker hullet i den plæneklipperen bagpladen. Placere krogene på siden af de hårde top græsfang i hak lige over hjulene. Release catcher at sikre at den forbliver tilsluttet plæneklipperen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com