Stadier af jordbær

July 3

Dyrkning af jordbær er en favorit blandt hjem gartnere, Institut for Havebrugsproduktion på Purdue University andelsselskab Extension Service. Jordbær er relativt nemme at dyrke og producere kvalitet frugt i store mængder. Der findes tre typer af jordbær. Dayneutrals bærer frugt flere gange i hele sæsonen. Junebearers bærer frugt, når hver sæson og everbearers producerer frugt to gange i en sæson.

Første år efter plantning

For at tilskynde flere runner vækst og en kraftig plante, knivspids off alle blomsterklaser i det første år fordi ingen frugt er høstet det første år for at tillade anlægget for at etablere sikkert og fremme vækst og løbere. Ved at knibe ud blomsterne, vil jordbær planten producere bedre kvalitet frugt i de næste og efterfølgende år.

Tidlige stadier

Jordbær er stauder og er i dvale i løbet af lavsæsonen eller vinter måneder. I denne periode dreje de resterende blade på planten en rødlig-lilla. De første tegn ud af vækstdvale er nye, lyse grønne blade emerging fra plantens krone. Kronen af jordbær planten svulmer som blomst spær vokse og begynder at dukke op. Blomsterblade er nu synlig i blomst spær eller klynger.

Runner fase

Runner planter udvikle fra moderplanten og forankre deres rødder til form producerer planter. Disse løbere danner kroner som blomst spær udvikle og dukke op for at bære frugt. Den første blomst til at blomstre i klyngen er den primære blossom. Sekundære og tertiære blomstrer starte åbning og frugten starter danner fra den primære blossom.

Bær fase

Når bærrene først vises fra det primære blossom, er de grønne i farve og omtrent lige så stor som en fingerspids. Som de modne, de vokser i størrelse og begynder at ændre farve til rød. Denne farve stadium forekommer i intervaller fra grøn til hvid til bleg lyserød til rød. Jordbær er klar til høst, når de når en dyb, fyldig rød i farven.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com