Hvordan til at fange en mus med ståluld

February 25

Hvordan til at fange en mus med ståluld

Mus er mindre end rotter og kan derfor kan finde lettere adgang til dit hjem. De kan presse sig gennem kvartal-tommer revner og huller og vil glide gennem mellemrum mellem rør og ledninger og huller mellem vægge og fundamenter. De kan ødelægge personlige ejendele, forurene mad og ejendele og gnave på ledningsføring, og isolering, men ståluld kan bruges til at forsegle selv de mindste indgangssteder.

Instruktioner

•Undersøg for tegn på Mus infestation. Være opmærksom at mus ekskrementer, gnave lyde af skrabe bag mure, mærker på træ og sokler, fedtet snavs på vægge og tegn på nesting. Hvis nogen af disse tegn er til stede inde i dit hjem, skal du indstille fælder til at fange rotter allerede i residence.

•Carefully skære ståluld. Wire uld tråde er knivskarpe og kan forårsage ubehagelige nedskæringer. Bære handsker og vær forsigtig, når skære stål uld til størrelse for et bestemt sted.

•Cram ståluld ind i huller, revner og huller i væggene. Pack stramt, efterlader ingen huller. Hvis mus tygge på ståluld vil det forårsage indre blødninger og dræbe mus.

•Caulk omkring ståluld efter du udfylde hullerne. Dette vil styrke seglet og kan forhindre mus fra tygge ståluld og døende. Døde mus i dine vægge kan efterlade en rådden lugt.

•Mix ståluld med mørtel og fyldstoffer gøre dem mus-bevis. Mørtel og andre fyldstoffer kan trækkes ud af en gnaver stærk, hooked fortænderne. Ved hjælp af stål uld i forbindelse med disse materialer til reparationer og patches vil gøre dem uigennemtrængelig af mus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com