Hemlock uldne Adelgid livscyklus

February 25

Hemlock uldne Adelgid livscyklus

Hemlock uldne adelgid er et insekt native til Asien, mål saften fra hemlock træer. Dens tilstedeværelse i Nordamerika er som en ikke-hjemmehørende invasive arter, der udgør en stor risiko for østlige og Carolina hemlocks. Det anslås, at 50 procent af en række østlige hemlocks har været befængt med hemlock uldne adelgid.

Reproduktion

Hemlock uldne adelgids gengive ukønnet i USA, da spruce træet skulle reproducere seksuelt er ikke fundet i Nordamerika. To generationer er opfostrede hvert år.

Livscyklus

Den tvekønnede adelgid lægger sine æg på undersiden af hemlock grene med en sats på 100 til 300 per ægget sac. Adelgid larver komme ud i det tidlige forår og distribueres via vind, fugle eller andre dyr, der sker på larverne. Larverne udvikle sig til nymfer, som nu er ude af stand til at forlade træerne, hvor de er bosat. Nymfen derefter modnes i en voksen og begynder processen igen.

Fodring vaner

Den uldne adelgid feeds på sap af ny, bud hemlock skyder og tilfører et giftstof i området. Dette toksin er fordelt over hele træet, forårsager nål tab og manglende evne til at producere nye vækst. Efter angreb af den uldne adelgid er den forventede levetid af træet mellem 4 og 10 år. Ethvert træ, der formår at overleve den direkte angreb vil normalt bukke under for en sekundær infektion.

Udryddelse

Hemlock uldne adelgid er vanskeligt at udrydde, med de eneste kendte metoder at være fysisk fjernelse af pres vask eller ved at afskære alle inficerede grene og lemmer. Pesticider er ikke en farbar vej som hemlocks er normalt placeret ved vandkilder.

Nye metoder til kontrol

I 1997 blev der lanceret en biologisk forbrydelse, bruger både svampe og aggressiv insekter til at styre adelgids. Denne proces, kombineret med indførelse af streng karantæne af enhver hemlocks bragt i de hårdest ramte medlemsstater er begyndt at lave en lille bule i reduktion af antallet af træer tabte til Hemlock uldne adelgid, selvom der er meget at gøre fremskridt. Indsats er undervejs for at studere den adelgid reproduktive cyklus og forstå, hvordan de kan kontrollere det effektivt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com