Forskellige schweiziske hær knive

February 26

Forskellige schweiziske hær knive

Den første schweiziske Army stil kniv foregik i 1884 for schweiziske soldater, der havde brug for knive, der kunne folde, demontere rifler og åbne konserves. Den schweiziske hær copyright er co-ejet af Victorinox, en tysk-talende virksomhed og Wenger S.A., et fransk-talende selskab. Swiss Army Knive sælges i otte hovedkategorier og 14 forskellige samlinger.

Sport og fritid

Sports- og fritidspolitik schweiziske hær kniv designs omfatte dem, der er effektive for jægere, lystfiskere, matroserne, golfspillere, skippere, turister og meget mere. Cigar skære kniv er effektiv til fritid. Det indeholder saks, en neglefil med et søm renere og en kniv. Eventyrer kniv er udstyret med en tandstikker, en nøglering, en dåseåbner, en reamer med en syning øje og en skruetrækker. Digital Camo jægeren kniv har en træ sav, en all-purpose krog, pincet, en nøglering, en proptrækker, en lille skruetrækker, en oplukker med en stor skruetrækker, en reamer, saks og meget mere.

Swiss Army Executive

De schweiziske hær Executive knive har alt, hvad en udøvende behov. De har en stor og en lille kniv, saks, pincet, en neglefil, og nogle har en orange skrællekniv med skruetrækker spids. Nogle executive-stil knive er penge klip, SwissCard Pink, sekretæren, Classic guld barren og midnat Manager med en LED mini hvid lys og løftbare kuglepen.

Lomme værktøj LED

Lomme værktøj schweiziske hær knive indslag mini LED lys for sikkerhed og bekvemmelighed. Sølv Tech signatur Lite kniv udstyret med en skruetrækker, en mini LED lys, et løftbare kuglepen, en kniv, en nøglering, en neglefil og saks. SwissCard Lite har et forstørrelsesglas, herskere, en trykisoleret ballpoint-pen, pincet, en straight pen og meget mere. Anden lomme værktøj LED knive er Voyager Lite Ruby, den spartanske Lite Ruby, jægeren Lite Ruby, den schweiziske Lite og midnat Minichamp.

Boy Scouts of America

Swiss Army knive er produceret for Boy Scouts of America med BSA emblem. Disse knive omfatter klatrer Stayglow, som lyser i mørke og har en store og små blade, en proptrækker, en nøglering, en reamer, en øloplukker med stor skruetrækker og wire stripper, saks, tandstikker, multi-purpose krog og meget mere. Den schweiziske værktøj har 27 produktdetaljer, herunder to linealer, en metal så, så, et træ, en dåseåbner og en kasse opener. Andre Boy Scouts of America knive omfatter skildvagten, Explorer, Tinker, mekanikeren og jægeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com