Sommerfugl centnergræskar Birdhouses

February 26

En sommerfugl centnergræskar birdhouse er en birdhouse, fremstillet af en græskar dekoreret med sommerfugle. Visse hulrum-rugende fugle, såsom lilla martins, foretrækker græskar til kasser og hæve familier mere held i centnergræskar huse. Birdhouses kan være fremstillet af forskellige dekorative græskar og dekoreret med billeder af dyreliv, herunder blomster, sommerfugle og bier. Du kan købe færdige centnergræskar birdhouses, bruger blanktegn til at skære og dekorere din egen eller oprette dem fra A til Z af vokser græskar og crafting dem selv. Med et par designændringer kan du gøre græskar i butterfly huse også.

Passende typer af centnergraeskar

Der er 2 vigtigste arter af prydplanter græskar, både relateret til græskar: Lagenaria siceraria, kalabas græskar og Cucurbita pepo, som omfatter mange spiselige squash. Græskar vokse i mange forskellige former. Flasken centnergræskar er populært for birdhouses, som er skål græskar og lange-håndtag dipper centnergræskar. Martin House centnergræskar er også en favorit. Næsten enhver centnergraeskar, der producerer en skål figuren nederst kan laves om til en birdhouse.

Voksende græskar

Græskar er vokset meget gerne deres nære slægtninge, zucchini og squash. Dyrke dem i grupper af 2 eller 3 mounded op i en solrig plet. Give dem rigeligt med vand og masser af plads--centnergræskar vinstokke kan vokse 25 til 50 fod lang. De kan være trellised for at tage mindre plads. De fleste græskar har brug for en længere vækstsæson 150 dage; de kan være sværere at vokse i nordlige steder. Græskar overlades på vinstokken indtil slutningen af vækstsæsonen før plukning. Centnergræskar vinstokke producere en hærdning enzym til at stoppe vækst og hærde off centnergræskar; Hvis du vælger græskar, før de er fuldt modne er de mere tilbøjelige til at rådne.

Tørring

Et græskar skal tørre og helbrede før alt andet er gjort til det, og det tager tid. Vent indtil ydersiden er helt tørret og hærdet. Du kan forlade græskar på jorden selv igennem vinteren, eller hente dem efter fald og gemme dem på en palle. Sørg for der er masser af luftcirkulation, da de kan være ildelugtende mens hærdning. Holde en lille længde af stilken vedhæftet som et håndtag til at hænge centnergræskar.

Rengøring og skæring

Når centnergræskar er tør, de fleste crafters anbefale skrubbe overfladen med en 1:10 løsning af blegemiddel og vand og hænge tørre. Utility knive, mejsler og Save kan derefter bruges til at gøre huller. Når centnergræskar er tørt, trække ud indvendigt kødet og frø. Du kan bruge en lang-håndteres scoop, hvis hullet er lille. Hvis centnergræskar er beregnet til at hænge uden for, forsegle den indvendige og udvendige overflader med vand sealer.

Forskellige fuglearter som specifikke hul størrelser til deres huse, så kig op indstillinger for typen fugl huset er lavet til. Mejser, for eksempel som mindre huller end lilla martins. Sommerfugl huse (krisecentre for over overvintrende sommerfuglene) har brug for en håndfuld af lodrette slidser i stedet. Alle wildlife huse bør have 1 eller 2 små drænhuller i bunden.

Udsmykning

Let sand overflade før maleri. Græskar behøver primer. Overførsler er vanskelige at sætte på et græskar, runde overflade, selv om det kan gøres. Der er mange inspirerende design på nettet. De fleste typer maling vil holde et græskar, selvom nogle crafters foretrækker akryl for deres robusthed. Farvestoffer kan også bruges på græskar.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com