Blegemiddel ren urin?

February 26

Blegemiddel ren urin?

Oprydning urin korrekt er både ubehageligt og vigtigt. At kende de korrekte rengøringsmidler bruge hjælper, men der er nogle forståelige bekymringer om at bruge blegemiddel på grund af sin tendens til at reagere med ammoniakken i urinen. Det enkle svar er, at de fleste hjemmesider anbefaler at bruge blegemiddel som en renere, men tage hensyn til et par ting.

Kemisk reaktion

Bleach er en utrolig kraftfuld renere, i stand til selv at fjerne farven fra tøj. Ammoniak er også en fælles rengøringsmiddel, det sker også at forekomme naturligt i urin. Under en sort lys fluorescerer ammoniak faktisk, hvilket er nyttigt, hvis du prøver at finde en skjult plet, der gør værelset lugt. Når klor fra blegemiddel blander med ammoniak, kan det dog oprette en skadelige gas som blev brugt i første verdenskrig under skyttegrav kampe: sennepsgas. I små rum, denne gas kan endda være dødelig, men små partier kan gøre folk svimmel. For at undgå at gøre denne gas under rengøring, koncentrere sig om hvad du laver.

Koncentration

De fleste steder anbefaler en 1 del blegemiddel til 10 dele vand løsning i en sprayflaske. At 1:10 forhold gør et rengøringsmiddel, der er både effektiv og sikker at bruge. I denne koncentration, der ikke nok af klor i opløsningen til at reagere med ammoniak. I stedet, det simpelthen renser og desinficerer området. Moppe op urin med et stykke køkkenrulle første, derefter anvende løsningen rigeligt på området.

Hvis kæledyr eller dyr vil benytter området snart, Sørg for at tørre området en anden gang med din standard pet-safe renere. Før du bruger denne rengøring blanding på tekstiler, er det en god idé til spot behandling området at se hvis farven vil køre. Også mister Bemærk at denne løsning fungerer kun i 24 timer, og efter at det sin styrke.

Sikkerhed

Når oprydning urin pletter, overhold grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger til at forhindre spredning af sygdom. Brug gummihandsker under rengøring og vask dine hænder grundigt bagefter. Vær forsigtig ved rengøring i lukkede rum, da dampe fra rengøringsmidler kan være usundt.

Alternativer

Der er mange ikke-blegemiddel rengøringsmidler til rådighed, hvis du stadig ikke fortrolig med blegemiddel. BAC-Out og naturens mirakel er to sådanne rengøringsmidler; begge bruger enzymer til at spise lugte og dræbe bakterier og er derfor sikkert for dyr og miljøet. Febreeze er også en populær og nyttig desodorisering produkt til at fjerne urinen lugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com