Hvad renser pletter fra marmor?

February 27

Marmor er en glat og elegant natursten, der kan miste en stor del af dens æstetiske appel, når de står med grimme pletter og pletter. Før du forsøger at angribe steder med din favorit husstand renere, stoppe og overveje nogle af de finere punkter i marmor vedligeholdelse. Hvis du bruger de forkerte rengøringsmidler, kan du gøre problemet værre ved at oprette permanente skader på stenen.

Mild skålen vaske

Når rengøring marmor, skal du tage stone's følsomhed i betragtning. Syrer og barske kemikalier kan skabe ravage på marmor ved ætsning, opbløde og opløse stenen. Derfor altid undgå syrer som eddike og skrappe kemikalier såsom ufortyndet klor blegemiddel. Som din første fremgangsmåde, bare klemme et par dråber af din husstand skålen vaske i en kop vand. Svamp blandingen over stedet med en blød, slibende klud eller svamp indtil stedet forsvinder.

Brintoverilte

Steder som følge af organiske materialer som urin, kan kaffe, te og tobak kræve noget lidt stærkere end fad vaskemiddel. For disse typer af pletter, anvende nogle 12 procent brintoverilte på en svamp og tilføje et par dråber af klare ammoniak. Når stedet forsvinder, straks skylle marmor med vand og buff det tørre med et håndklæde. Hydrogenperoxid og ammoniak er både naturlige forbindelser, men du skal stadig bruge den minimale mængde fugt muligt. Denne løsning virker også mod blæk steder.

Blegemiddel

Mens du bør aldrig, aldrig bruge ufortyndet blegemiddel på marmor eller enhver husstand overflade, kan du bruge det mod steder på din marmor som følge af biologiske problemer som mug, mug, mos og alger. Blot tilføje 1/2 kop af blegemiddel (og ikke mere) til en gallon af vand, og grundigt krat stedet ved hjælp af en klud eller svamp. Brug gummihandsker, som blegemiddel kan være meget barske på huden. Bland ikke blegemiddel med ammoniak, og gælder ikke blegemiddel til dit marmor gulv, hvis du for nylig har forsøgt at rense det med ammoniak.

Neutral pH renere

For lys pletter, som disse fremkommer simpelt spild og sporede snavs, du muligvis ikke noget så kraftig som blegemiddel eller peroxid, men du kan finde, at skålen vaske alene undlader at gøre tricket. Når dette sker, kan du hovedet over til dit hjem levering butik og investere i en væske renere mærket "Neutral pH" eller "Neutrale renere." Anvende renere direkte på en svamp og buff disse steder rent.

Lak fortynder

Til steder som følge af maling, ising med et par dråber af lak tyndere. Du kan finde lak tyndere i maling butikker. Efter rengøring stedet, straks skylles med vand og polere dit marmor overflade tørt. Lak fortynder kan også være nyttigt mod andre vanskelige pletter, som blæk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com