Hvad der forårsager en badeværelse loft ventil til at stoppe med at arbejde?

February 28

Hvad der forårsager en badeværelse loft ventil til at stoppe med at arbejde?

Badeværelserne er underlagt en ophobning af fugt og lugt. Et badeværelse loft udluftning er designet til at trække disse skadedyr fra rummet og at frigive dem uden for huset. Fejlfinding en loftet ventil, der stopper i orden er en høj prioritet at forhindre mug, mug og lugte fra akkumulere hurtigt.

Elektriske

Der er flere trin til fejlfinding til at afgøre, om loftet aftræk har et elektrisk problem. Hvis ventilen har en lys og det heller ikke arbejder, er problemet sandsynligvis en elektrisk problem. Elektriske afkrydsningsfeltet for at se, om en breaker er udløst eller en sikring er sprunget. En anden synderen kan være en løs eller kortsluttet wire inden for loftet udluftning. Du kan visuelt inspicere ledninger ved at fjerne risten. Sørg for strømmen til ventilen er slukket før du gør dette. Hvis du ikke er bevandret i håndtering af elektriske problemer, kontrakt en autoriseret elektriker til at reparere defekte ledninger spørgsmål.

Snavs

Over tid, kan et loft aftræk blive belagt med støv, pet dander, fedt og snavs. Akkumulerede oprustning kan forårsage udluftning fan at stoppe spinding eller til at dreje meget langsomt. En slibning støj er ofte et tegn på støv oprustning på en fan. Rengøring og nulstille fan, så snart det viser tegn på støv oprustning holder det kørende ordentligt og hjælper med at beskytte motoren brænder.

Dele

Som ethvert apparat, kan dele mislykkes efter en periode af tid og skal udskiftes. Det er ikke ualmindeligt for motor i et badeværelse loft udluftningsanordning at brænde ud. Prisen for en ny fan er sammenlignelige med omkostningerne ved netop motoren, men det er meget enklere at erstatte kun motoren. Vær forsigtig når du fjerner blæseren fra motoren, da det er skrøbelige. Mens motoren er ude af huset, vakuum mekanisme for at fjerne akkumuleret snavs og støv.

Forebyggelse

Badeværelse loft aftræk, ligesom enhver husstand apparatet, kræver rutinemæssig vedligeholdelse for at holde det kører effektivt. Fans tiltrække støv, skæl og fedt. Rengøring en loft aftræk er ikke svært. Brug en støvsuger til at rengøre den ydre rist. Efter ombøjning ned af magt til ventilen, fjerne risten og forsigtigt rengøre turbineblade med en støv klud eller køkkenrulle. Rotere fan for at sikre, at det spins frit. Brug støvsugers børste vedhæftet fil til at fjerne støvpartikler fra inde i ventilen. Følg fabrikantens instruktioner for andre vedligeholdelse, såsom smøre motoren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com