Tips om at anvende Vindues mærkater

March 1

Anvende Vindues mærkater er en af de bedste og mest omkostningseffektive måder at pynte dit hjem, virksomhed eller bil. Fra viser off din foretrukne sportshold, mens du kører ned ad vejen, at reklamer de nyeste tilbud til din virksomhed, kan Vindues mærkater tjene mange formål. Lære at anvende dem korrekt, da forkert anvendt vindue decals ser sjusket og amatøragtigt, bestemt ikke billedet du ønsker forbundet med din virksomhed.

Ren overfladen

Den mest kritiske del af anvende vinduet decal finder sted, før det er er selv fjernet fra pakken--grundigt rengøring og tørring overfladen hvor vindue klistermærke der skal anvendes. Start ved at rengøre overfladen med et speciale vindue renere eller en all-purpose renere. Brug et stykke køkkenrulle eller en klud til at fjerne akkumuleret snavs og snavs, så brug et stykke køkkenrulle til at tørre overfladen helt.

Når overfladen er blevet rengjort og tørret, gå tilbage over vinduet med sprit, anvende det med en ren, tør og fnugfri klud. Brug derefter en køkkenrulle helt tørre overfladen.

Udjævne rynker

Når du fjerner vindue klistermærke fra emballagen, forsigtigt udglatte nogen rynker før du anvender det til glas. Nogen rynker i vinduet decal vil forstyrre sin tilslutning til vinduet og tillader luftbobler til at danne. Hvis luftbobler må form i vinduet decal, det kan hænge i hjørnerne, og i sidste ende at sagging kunne forårsage hele vinduet decal at komme ud.

Anvende vinduet Decal

Når du anvender decal til vinduet, start i midten af decal og anvende fast pres for at gøre det overholde vinduet. Efter midten af decal klistrer fast til vinduet, langsomt arbejde dig vej udad til hjørner, og sørg for, at decal liggende glat mod vinduet, mens du arbejder. Igen, hvis du bemærker eventuelle luftbobler, der danner som du arbejder, skal du sørge for at glatte dem ud--du muligvis at skrælle vindue decal væk og genanvende det indtil overfladen er helt glat.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com