Sådan konverteres en kemisk Pool til en saltvands-swimmingpool

July 5

Sådan konverteres en kemisk Pool til en saltvands-swimmingpool

Konvertering af din kemiske pool til saltvand kan have mange sundhedsmæssige fordele for dig, din familie og din baghave miljø. Barske klor og andre pool kemikalier kan beskadige din hud, hår og øjne, og kan dræbe eller medføre skade på lokale planter og dyr. En saltvand konvertering kan ske let og kan endda spare dig penge i det lange løb i forhold til at opretholde en kemisk pool.

Omkostningerne på forhånd at købe salt vand system til din pool kan være op til $7.000 eller mere, afhængigt af din pool størrelse. Men når du har gennemført konverteringen, tilføje ekstra salt til din pool hver sæson vil koste mindre end $50. I gennemsnit kan du tilbringe op til $40 om måneden bare for at opretholde en kemisk pool.

Instruktioner

•Purchase et salt vand filtreringssystem stor nok til at håndtere din Gruppestørrelse, samt nok salt behov for din gruppestørrelse (200 lbs. salt pr. 10.000 gallon).

•Drej off din pool power supply og dræne din pool af alle dens vand.

•Fjern den kemiske enhed fra sin base, og adskille det fra hele VVS-systemet af poolen. Sæt den til side.

•Sæt salt vand filtreringssystem i placere og tilslutte det direkte til den eksisterende VVS. Kontroller instruktionerne for din enhed til at se, hvis nogen yderligere VVS kilde er nødvendig.

•Fyld din pool med vand igen, og Tilføj den nøjagtige mængde salt filtration system. Slå filteret, og lad puljen kører i flere timer.

•Kontrollér pH-niveau i poolen med jævne mellemrum indtil det når en afbalanceret niveau, tilføjer en ekstra salt hvis det er nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com