Hvordan virker en nødgeneratoren?

March 1

Hvordan virker en nødgeneratoren?

Hvad er en nødgeneratoren?

En nødgeneratoren er, som man kan forestille sig, en drevet gasmotor, der leverer elektricitet til private hjem og virksomheder under nødsituationer hvor lokale elektrisk services mislykkedes, og der er ingen magt. De bruges typisk som følge af storme, tornadoer og orkaner ødelægge højspændingsledninger og transformere, afbryde strømmen af elektricitet. De kommer i mange forskellige størrelser og modeller til at opfylde forskellige forbrugernes elektriske behov. En lille transportabel generator kan være tilstrækkeligt for en enkelt husstand, men flere lastbil-størrelse generatorer vil være nødvendigt at sikre et hospital elektriske behov. I et sådant tilfælde, hvis strømmen går ud, kunne mange kritisk syg eller såret enkeltpersoner dø, så man kan se deres betydning.

Struktur

Den nøjagtige design varierer fra model til model, men der vil altid være to kritiske dele, kendt som rotoren og statoren. Rotoren er den del, der flytter, roterer inde i generatoren er boliger. Statoren forbliver stationær og er beliggende lige udenfor den rotorens rækkevidde. Lavet af en række magneter, skaber statoren en stabil magnetfelt, som rotoren passerer gennem hver gang det roterer. Rotoren er typisk en kube eller rektangel af stærkt ledende metal omviklet med wire og tilsluttet til stikkontakten. Den fjerneste ende af rotoren er forbundet med et håndsving.

Hvordan virker en nødgeneratoren?

Funktion starter med tænding på generatoren er motor. Dette er normalt en mindre udgave af en forbrændingsmotor, hvis krumtapakslen er den ene forbundet til rotoren. Pedalarmen er aktiveret som motoren brænder benzin, dreje rotoren. Som udgangen af rotoren passerer gennem magnetfeltet skabt af statoren, og elektriske potentiale er genereret og passerer gennem ledningerne til rotoren. Ledningen rejser ned på længden af rotoren til at oprette forbindelse med udgangsporten, giver energi til noget eldrevne, der er tilsluttet det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com