Sådan bruges nåletræer i ø senge

March 1

Sådan bruges nåletræer i ø senge

Markerer en stor flade af plænen med en ø seng til at tilføje et lag af rumlige dimension til din landskab. Fastsat fra værftets grænser, en seng fyldt med buske, træer og andre dekorative elementer skaber en oase af farver og tilføjer visuelle interesse midt i et hav af grønne græs. Integrere en ø seng nåletræer åbner op for en helt ny palet af teksturer, dimensioner og stedsegrønne toner til din landskabsdesign. Mens en stor pine eller fir træ er bedst egnet til et stort park-lignende indstilling, mindre sorter og dværg nåletræer passer godt i en ø seng til beboelse landskaber.

Instruktioner

•Locate oprejst nåletræer i en ø at tilføje højden til det horisontale aspekt af en flydende haven seng. Sted en enkelt 6-7 fod høje arborvitae eller langsomt voksende Hinoki falske cypres på den ene side af en lille ø til anker design. I større senge, klynge to eller tre højere nåletræer for at nå højde og opretholde balancen mellem skala med resten af området plantning.

•Plant nåletræer i farver og figurer, der supplerer haven skulpturer og hardscape funktioner almindeligt anvendt i ø senge. Indstille en lavtvoksende række Colorado blue spruce ved siden af en birdbath så conifer afrundet form og blå-farvet nåle fremhæve ornamentale armaturet oprejst stil og cirkulær skål. Placer golden threadleaf falske cypres i hjørne af en ø med rød eller sort vulkansk sten grænser for en fed landskabspleje erklæring.

•Udskift stauder med nåletræer i en eksisterende seng hvis rutinemæssig vedligeholdelse bliver for stor en akkord, eller hvis udgifter til drift af vandforsyningen til øen er begrænsende. Vælg nåletræer, der trives i din klima, fugtig eller tør, varm eller kold. Når der oprettet, kræver nåletræer typisk dyb vanding kun under usædvanligt varme, tørre betingelser. Nåletræer naturlige former og stedsegrønne grene sjældent har brug for beskæring og kræver ikke deadheading eller division, som mange stauder gør.

•Etablere året rundt visuelle interesse ved at placere stedsegrønne nåletræer i en ø seng. Som græs omkring island og blomster i seng die tilbage om vinteren, fortsætte nåletræer livlige nuancer af grønt løv hen til forøge landskabet. Bruge nåletræer på øen til en oase i gården hvor vilde fugle finde beskyttelse mod vejrliget.

Tips & advarsler

  • Spredes et 3 - eller 4-tommer lag barkflis omkring bunden af nåletræer til at opretholde fugt omkring rødderne og blok weed vækst.
  • Inspicere nåletræer rutinemæssigt for mider, bagworms og svampesygdomme. Kontakt din county Udvidelsesagenten eller et lokale Havecenter med personale vidende om din region for de bedste behandlinger for skadedyr og sygdomme.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com