Hvordan til at rense et rum med en Air Diffuser

March 1

Hvordan til at rense et rum med en Air Diffuser

EPA anbefaler, at indeklimaet forbedres bedst ved at kontrollere kilderne til lugt, og ved at sikre tilstrækkelig ventilation. I løbet af koldt vejr måneder, når indendørs luft bliver genbrugt og det er ikke energieffektive at åbne vinduerne, er det svært at luft ud værelser helt. Reed luft diffusorer kan anvendes til bekæmpelse af gammel luft, og at forbedre generelle indendørs luftkvalitet. Enhver lille hals flaske fyldt med duftende olie, som er onde op af stærkt absorberende siv, vil hurtigt fylde et rum med frisk duftende luft.

Instruktioner

•Vælg en passende duft. Eucalyptus er anbefalet af nogle æteriske olieressourcer for sin luft udrensning egenskaber, som er en blanding af olier kaldes "Tyve,", som er en blanding af citron, kryddernellike, kanel bark, rosmarin og eukalyptus olier.

•Opret diffuser. Fylde en lille hals flaske, vase eller krukke med duftende olie efter eget valg. Hvis du laver din egen æterisk olie blanding, bruge et luftfartsselskab olie, såsom jojoba eller olivenolie samt æterisk olie. Placer fire til seks siv i flasken og lad siv til at væge olien. Vend sivene én gang for at sikre fuld mætning.

•Carry rør i hele lokalet, vinker dem i luften. Særlig opmærksomhed til alle steder i rummet hvor der er en lugt rester. Gentag dette, indtil hele rummet lugter ren.

•Sæt reed air diffuser på en flad overflade i en central beliggenhed. Luftbevægelse i det område, hvor du placerer diffuser vil resultere i stærkere duft diffusion.

•Sæt små individuelle luft diffusorer tæt lugt kilder. Disse omfatter vaskeri hæmmer, pet kasser og badeværelse entryways.

Tips & advarsler

  • Allergiske reaktioner over for æteriske olier er meget sjældne. Dog skal du sørge for at følge alle instruktionerne på den olieflasken omhyggeligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com