Sådan får du en plet af en uld Sweater

March 2

Sådan får du en plet af en uld Sweater

Pletter er næsten en uundgåelig del af iført tøj, så det er værdifuldt at vide på forhånd, hvordan du fjerner pletter fra skattede tøj lavet af uld. Kan træffes nogle foranstaltninger til udryddelse af friske pletter, ved hjælp af husholdningernes materialer. Hvis pletten har allerede sat, men så Læs tag anvisninger for rengøring pleje. De fleste uld trøjer kræver håndvask eller rensning og bør ikke gå igennem en vask eller tørring maskine.

Instruktioner

•Få slippe af med eventuelle overskydende eller bidder af pletten med en ske eller stumpe kant. Gør en løsning af halv hvid eddike, halv blød uld sæbe og tilføje en liter varmt vand. Sættetid en klud rag i opløsningen og udslet pletten udefra og ind. Dette trin fungerer generelt godt for chokolade, øl, hvid vin, urin, opkast og is pletter.

•Brush pletten af med en klud dyppet i renseriet væske, hvis nogen af disse stoffer pletten uld sweater: smør, madlavning olie, fedt, skosværte, møbelpolish og olie. Prøv at bruge lettere væske eller mineralsk terpentin, hvis tør rensevæske mislykkes.

•Hand-vask uldtrøje i en ren badeværelse eller køkken vask. Fyld vasken om halvvejs med varmt vand og tilsæt sæbespåner. Fyld med koldt vand når sæbespåner opløses.

•Sæt uldtrøje i vasken, så vand og sæbevand til at suge igennem helt. Søg efter pletter og Gnid forsigtigt. Bruge to capfuls af ammoniak, hvis Sweateren er en hvid, creme eller beige farve. Skyl sweateren, indtil alle sæbe er fjernet, fylde vasken med en anden to inches eller deromkring af vand.

•Tilføj tredjedel kop hvid eddike til vandet og swish sweater rundt i vasken. Skyl indtil eddike er ude. Bemærk at en smule af farvestoffet kan lække, men ikke ærgre sig over dette for meget.

•Sno trøje i et håndklæde. Twist håndklæde forsigtigt indtil håndklæde er tæt på dyngvåd våd og udpakke. Gentag med en anden tørt håndklæde. Jern sweater hvis det er stadig fugtig, og sørg for det er helt tørt. Lade det lufttørre vil skrumpe sweater betydeligt.

•Tag din sweater til renseriet hvis alt dette ikke. Pletter som neglelak, mascara, maling og farvestoffer er meget stædig og vil sandsynligvis kræve Renseri. Lad den omstilling vide om pletter du forsøger at udrydde.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af tabel salt på pletten kan hjælpe med at forhindre pletter fra blødning i farver af uld sweater.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com