Vandbesparende projekter

March 2

Vandbesparende projekter

Rent vand er en værdifuld ressource, der bliver stadig dyrere, da efterspørgslen stiger. Ved hjælp af vand effektivt---ved at foretage et par kan ændringer i hjemmet---tilføje op til store besparelser. Environmental Protection Agency (EPA) skønner, at hvis alle husholdninger i USA skiftede til vand energieffektive apparater det ville spare 3 milliarder gallons af vand hvert år.

Effektiv Badeværelsesarmaturer

EPA skøn, at en trillion gallons af vand går til spilde hver dag ved ineffektive, ældre model vandhaner på badeværelset. Udskiftning af gamle badeværelse vandhaner med nye armaturer, der bærer WaterSense mærke kan cut vand flow gennem vandhanen med 30 procent, spare den gennemsnitlige husstand 500 gallons om året. Etiketten WaterSense betyder, at vandhanen er gået gennem en verifikationsprocessen og er certificeret til at udføre så godt som eller bedre end et tilsvarende produkt, men med større vandeffektiviteten. Udskiftning af en hane er et weekend projekt for en handyman. Hvis udskifte dine vandhaner er for dyrt, bare udskifte perlator på eksisterende armaturer med en vand forstand-mærket perlator. Besparelser vil svare til at erstatte hele vandhanen, og en perlator koster en brøkdel af prisen. Udskifte perlator er et simpelt projekt, der kunne gøres af alle på én dag. Hvis alle husholdninger i USA har ændret deres vandhaner eller beluftere anslår EPA at 60 milliarder gallons af vand ville være sparet om året.

Effektiv toiletter

Den gennemsnitlige person skyller toilettet 140.000 gange i sin levetid, ifølge EPA skøn. Toilettet tegner sig for 30 procent af et hjem vandforbrug. Ældre toiletter spilde så meget som 4.000 gallon vand om året. WaterSense-mærket toiletter har været igennem en certificeringsproces og overholder vandet effektivitet og ydeevne. Vand bevarelse toiletter fås i en bred vifte af priser og er bredt tilgængelige. EPA skøn at 640 milliarder gallons af vand kunne være sparet hvert år, hvis alle husholdninger i USA erstattet en ældre toilet med en højeffektiv toilet.

Drypvanding

Kunstvanding kan tegner sig for så meget som 30 procent af den månedlige vandforbrug for forstæder husstande. Vanding ved hjælp af sprinklere er ineffektive. Vand er tabt til fordampning og afstrømning. Sprinklere ofte sprøjte på fortove og indkørsler, spilde det vand, der er nødvendige for din værftet og planter. En drypvanding system---EPA skøn---kan skære vand brug af mellem 20 og 50 procent. Dryp vandingssystemer levere vand langsomt til særlige planter. De kan være forbundet til udendørs vandhaner og endda udstyret med timere. For endnu mere vand effektivitet, tilsluttes din drypvanding system en regn tønde eller anden regn-bevare enhed, så du ikke behøver at bruge vand fra din køkkenarmatur til at overrisle din plæne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com