Hvad er nærhed Badge bærbare scannere?

March 2

Hvad er nærhed Badge bærbare scannere?

En nærhed badge bærbar scanner er en håndholdt scanningsenhed, der kan læse oplysninger fra en magnetisk ladet nærhed kort. Scanneren kan opdage og reagere på oplysninger, når en associerede nærhed kortet er scannet foran detektoren.

Transportabel skanner

Bærbare nærhed scannere er håndholdt, batteridrevet enheder, der bruges til at scanne magnetiseret plastikkort kaldet nærhed kort. Scannere udsender en konstant frekvens, der interagerer med de magnetiske partikler på kortet, hvilket resulterer i et magnetfelt. Scanneren læser de binære data udsendes af kortet, gemmer oplysningerne i sin hukommelse og tillader eller afviser sikkerhedsadgang.

Nærhed kort

Nærhed kort gemmer data på en magnetstribe. Dataene gemmes i binær form af polariserende mikroskopiske magneter på overfladen af magnetstriben. En del af strip's overflade indeholder identifikationsoplysninger, f.eks. dit navn og identifikation nummer. Resten af strimlen indeholder oplysninger om hvilke adgang kortholderen er skal ydes.

Sikkerhed bruger

Bærbare nærhed badge scannere er populære til adgangskontrol i et fleksibelt udvalg af miljøer. Scannere er bruges til at styre adgang til områder med høje sikkerhedskrav, såsom fængsler, medicinske faciliteter og industrielle lokaliteter. De kan også bruges til lavere-sikkerhedsoperationer, som rekreative faciliteter adgang, køreveje gates og kontorbygninger.

Sporing anvendelser

Sporingssystemer også gøre brug af nærhed badge scannere til asset management formål. Forhandlere kan bruge en badge scanner til at scanne nærhed kort knyttet til afsendte varer. Nærhed scannere anvendes også i hospitaler for at logge patient aktiviteter. Bærbare badge scannere designet til sporing kan påvise og registrere data og videresende den til en database-server, der behandler og lagrer scanningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com