Skorstenen rengøring procedurer

March 3

Selv om en hyggelig ild i pejsen er behagelig på en kold vinter aften, samle skorstene sod, creosot, støv og snavs, der kan præsentere en brandfare. Oprustning kan også forstyrre udkastet ordentlig luft nødvendige for at opretholde et bål. Mindst en gang om året, bør skorstenen flue rengøres grundigt.

Materialer

Til rensning af skorsten, skal du en korrekt størrelse skorsten pensel, sektioneret børste stænger, en skorsten dække, en spand, en lommelygte og en industrielle støvsuger.

Beskytte kraterets pejs

Fjerne spjældet, hvis muligt. Dække pejsen åbning med en pejs dækning. Nogle dækker have små ventiler som du kan knytte en støvsuger slange; drift (shop-type) støvsuger mens rengøring skorstenen vil forhindre støv fra hjemmet.

Skorstenen rengøring (Top-Down metode)

Tilslut skorsten børstehoved til stangen, og sænk den til toppen af skorstenen. Brug en fleksibel stang hvis din flue har tænder eller bøjer. Tilføje nok stang sektioner, indtil børsten når bunden af skorstenen flue. Startende fra toppen, flytte skorsten børste kraftigt op og ned, arbejder 1 fod eller deromkring af flue på et tidspunkt. Efter at nå bunden af flue, inspicere skorstenen ved hjælp af en lommelygte. Hvis sod eller snavs tilbage, fortsætte indtil overfladerne har ryddet grundigt.

Ved hjælp af en skorsten rydde-Out (Bottom-Up metode)

Nogle pejse har en indbygget rense-out blænde, der giver rengøring fra bunden. Efter indstilling af dækslet til pejs, indsætte skorsten pensel og fleksibel stang i at rydde-out og arbejde sig opad. Undersøg dit arbejde gennem spjæld åbningen ved hjælp af en stærk lommelygte. Brug spanden placeret inde pejs til at indsamle eventuelle rester, der falder ned ad skorstenen.

Advarsler

Virker ikke på taget uden en sikkerhedssele til at vedhæfte til skorstenen. Forsøg ikke at rengøre en skorsten fra bunden gennem en pejs spjæld. Dækker pejsen åbning helt er umuligt, og støv, sod og snavs vil falde frit på dit hoved, dit tøj, pejs Arne og enhver nærliggende tæppe, tæpper og møbler. Hvis adgang til tag er vanskeligt eller farligt, og din pejs har ikke en ren-out, hyre professionelle skorsten fejemaskiner, der vil have specialiseret udstyr for at gøre jobbet sikkert og holde huset rent.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com