Hvordan til at identificere bakterier

July 7

Bakterier er mikroskopiske organismer med én celle. Nogle bruger fotosyntese til at lave deres egen mad, mens andre er parasitter, der lever af mennesker, dyr eller planter, de lever i. Nogle bakterier lever i menneskers eller dyrs tarme og nedbryde mad, så det kan fordøjes. Andre bor i jord eller vand, hvor de nedbryder døde spørgsmål og genbruge kemikalier som kulstof og kvælstof. Men de bakterier, der forårsager sygdom skal identificeres, så den rette medicin kan ordineres. Det er ikke let at identificere bakterier. Efter års studier, har forskerne stadig ikke identificeret og klassificeret nogle bakterier. Men der er et par måder at identificere bakterier.

Instruktioner

Hvordan til at identificere bakterier

•Anvend en gram-farvning for ung og voksende bakterier. Pletten bakterier med violet farve og anvende jod for at løse pletten inde i bakteriernes celle. Vaske bakterier med alkohol og bejdse det med en lys rød farve. Gram positive bakterier med tykkere cellevægge vil forblive violet og gram-negative bakterier, der har tyndere cellevægge, vil bliver lyserøde. Mange gram-negative bakterier kan forårsage sygdom på grund af et lag af toksiner i cellevæggen. Den ydre cellemembranen beskytter gram-negative bakterier fra nogle antibiotika, herunder penicillin. Ampicillin og andre lægemidler blev udviklet for at ødelægge membranen. Kun seks gram positive bakterier kan forårsage sygdom hos mennesker og penicillin kan dræbe dem.

•Prøv at tage kulturer for bakterier og udsætter dem for antistoffer. Hvis bakterierne klumper sammen, kan det identificeres som de bakterier, der er dræbt ved at antistof.

•Find DNA og RNA Karakteristik af bakterier. Det er hurtigere og mere specifikke end kultur-baserede metoder til identifikation af bakterier bruge DNA-baserede værktøjer. Bestemme formen af bakterier. Er det stang formet, spiral eller kugle formet?

•Sammenligning hvordan bakterier reagerer på vira. Nogle vira kan dræbe eller påvirke visse typer af bakterier. Hvis du udsætter bakterier, virus og det reagerer som forventet, kan du identificere bakterierne.

•Look i opslagsværker. Bergeys håndbog i systematiske bakteriologi og Bergey's Manual af afgoerende bakteriologi bruges af mange eksperter, som er Cowan og Steel's Manual til identifikation af medicinsk bakterier, 2nd edition.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com