Hjemmelavet pletfjerner til polstring

March 4

Rengøring din polstrede møbler kan ikke kræver dyre kommercielle produkter. Kontroller altid tags på din polstring, før du behandler det med nogen spot remover. Hvis koden er mærket "W," produktet kan være spot-rengjort kun med vandbaserede sæber. Hvis tag siger "S," polstring skal rengøres med et opløsningsmiddel, almindeligt anvendt i Renseri. "S/W" betyder, at produktet kan rengøres med enten et opløsningsmiddel eller vand-baseret produkt. Polstring er markeret med et "X" bør ikke renses med de væskebaseret rengøringsmidler. De følgende pletfjerner er sikkert for alle polstrede produkter mærket "W."

Instruktioner

•Hvis pletten er frisk, duppes med et rent, tørt håndklæde, og prøv at fjerne så meget fugt som muligt. For faste produkter, skrabe off eventuelle overskydende rester med en sløv kniv.

•Kombiner 2 kopper varmt vand med 2 tsk mild skålen vaske i en stor skål. Brug en stavblender til at blande løsningen, indtil det meste af væsken er væk, og du står tilbage med en skål af skum.

•Applicer skum blandingen på det angrebne område med en ren svamp. Lad blandingen sidde i 30 sekunder, derefter skylles med et fugtigt håndklæde.

•Sæt møbler uden for at lufttørre, hvis muligt. Hvis ikke, bruger en fan til at tørre polstring. Gentag alle trin, hvis det er nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com