Sådan opbevarer pærer og Havearbejde Tips om deres pleje

March 4

Sådan opbevarer pærer og Havearbejde Tips om deres pleje

Succesen med blomster, som begonier, påskeliljer, georginer og tulipaner, afhænger af korrekt opbevaring og pleje af den blomsterløg. Forkert opbevaring kan resultere i problemer med blomstring og vækst, mens forkert pleje kan stunt eller afbryde vækst.

Plantning

Plant blomsterløg i løbet af efteråret på dybder mellem 3 og 8 inches, afhængigt af den specifikke sort af pære. Løsne havejord før plantning for at lufte og fremme bedre afløb. Plantning i efteråret tillader pærer for at blive udsat for de kølige temperaturer nødvendigt at fremme foråret vækst, en proces kendt som precooling.

Pleje under vækst

Pleje til dyrkning af løg ved at anvende fosfor og 10-10-10 opløselig gødning til fremme rodvækst. Afbryde anvendelsen af alle gødning efter pærer begynder at blomstre. Dette forhindrer pære rot udvikling. Vand blomsterløg med en soaker slange at beskytte blomstrer og vand dybt at nå løgets plantning dybder. Undgå over vanding, som forårsager også pære rot.

Opbevaring

Varme sommertemperaturer kan beskadige pærer tilbage i jorden. Mange gartnere grave op og gemme forår og sommer blomsterløg når blomstrer er forsvundet og blade er begyndt at dø tilbage og drej til gul. Jorden bør være støves af pærer og pærer anbringes i et tørt, velventileret område indtil genbeplantning i efteråret. Pærer kan også være gemt i potteplanter containere, omgivet af jord, men de bør aldrig opbevares i nærheden af modning frugter, såsom pærer og æbler, som kan forårsage blomstrende problemer i de voksende pærer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com