Hvordan man passer Træporte

March 4

Hvordan man passer Træporte

Præcist passende træport mellem gate indlæg er et afgørende skridt i installation af porten. For at fungere gnidningsløst og sikre holdbarheden af gate og installation hardwaren skal porten plumbed, eller placeret vertikalt, i to retninger. Hængsler er typisk monteret på gate rammen, før porten er placeret for installation. Når porten er præcist placeret og fastgjort mellem gate indlæg, kan du vedhæfte hængslerne til stillingen i minutter. Denne montering teknik kræver ingen specielle værktøjer eller avanceret konstruktion færdigheder.

Instruktioner

•Stack skrot træ planker mellem gate indlæg til at holde gaten 2 til 4 inches off jorden. Dette giver clearance, så de installerede gate til at svinge uden forhindringer. Sted gate på træet madrester mellem stolperne. Måle afstanden mellem gate stiles og de tilsvarende stillinger til center Tor. Position gate så sin hængslede overflader er flugter med fronter af porten stillinger. Når porten er centreret, Tryk en træ shim mellem hver af de lodrette midtpunkter for gate stiles og stillinger.

•Sæt en tømrer niveau mod forsiden eller bagsiden af en stile. Tip toppen af porten frem eller tilbage, indtil gaten er plumb i dette plan. Placer afstandsstykker mellem enderne af de øverste rails og de tilsvarende stillinger.

•Lay carpenter's niveau på tværs af den top jernbane af porten. Hæve eller sænke de laterale sider af porten indtil skinnen er niveau. Placer afstandsstykker langs kanten af gate, holde den fast til gate indlæg. Med porten holdes i position, recheck skinner og stiles til at sikre de er niveau og plumb. Mindre justeringer, kan hvis nødvendigt, foretages ved at trykke porten med en hammer, indtil det er i tilfredsstillende stand. Tilføje flere shims for at holde det sikkert på plads mens du montere hængsler til gate indlæg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com