Hvor lang tid tager det for en tulipan pære til roden?

March 5

Hvor lang tid tager det for en tulipan pære til roden?

Når plantet i efteråret, begynder Tulipan Pære at spire rødder, mens jordtemperaturer forblive cool, før nogen frost hærder jorden. Disse rødder optagelse vand og trace mineraler til at støtte blomst og blad væksten det følgende forår.

Tidsramme

Inden for 3 til 6 uger efter plantning, de første rødder opstår og spredes fra bunden af tulipanløg i jorden. Afhængigt af hvor længe jorden er stadig cool men over frysepunktet, fortsætte disse rødder til at forlænge og stige i antal gennem vinteren og det tidlige forår.

Funktioner

En tulipan pære indeholder nok fødevarereserverne og fugt til at producere en blomst, selvom ingen rødder udvikle efter plantning. Pre nedkøling tulipanløg i køleskab i en kasse eller skuffe forårsager pærer for at oprette interne blomsterknop selv uden nogen synlige rødder når ikke placeret i jorden.

Advarsel

Tulipanløg rådne og dø, hvis underkastes jordbundsforhold, der er klæg eller oversvømmet. Derudover langvarig udsættelse for subfreezing temperaturer til sidst tørrer ud og dræber pæren. Det er derfor du chill tulipanløg i køleskabet, ikke fryser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com