Sådan fjernes en Inground swimmingpool dias

July 7

Sådan fjernes en Inground swimmingpool dias

Swimmingpool slides er sjovt et stykke tid, men hvad sker der, når børnene vokser og du er klar til en mere fredfyldt poolområde? På det tidspunkt, er det tid nok til at lade det gå, og heldigvis, fjerne din pool dias er forholdsvis let; alt du behøver er nogle værktøjer og en lille tid.

Instruktioner

•Indstil hvad slags fasteners blev brugt til oprindeligt installerer skydemekanismen. Nogle dias er knyttet til ankerbolte sunket i de konkrete dæk. Nogle dias har deres egne ben sunket i de konkrete dæk.

•Hvis du har en slide knyttet til ankerbolte i betonen, dine dias fjernelse vil være relativt simple. Bruger uanset værktøj passer bestemt fasteneren, diaset bruger, Fjern skruer og fjern derefter diaset. Du kan ønsker at bruge en bajonetsav eller en hack så med vinger beregnet til metal til at skære de fremspringende bolte til dæk niveau eller nedenfor. En metal fil vil være nyttigt for at få de sidste stumper ned lav nok. Udfyld derefter de resulterende huller med beton lappe materiale. Alternativt, bruger en jackhammer eller et brækjern og en forhammer til at fjerne afsnittet konkrete hvor diaset er installeret, og erstatte det hele afsnit af beton.

•Hvis dit dias er af sorten hvor benene er sunket i beton, bruge en hack sav eller en bajonetsav for at afskære benene. Når benene er slukket, skal du arkivere dem til under dæk niveau. Brug derefter konkrete patch til at udfylde hullerne. Alternativt, bruger en jackhammer eller et brækjern og en forhammer til at fjerne afsnittet konkrete hvor diaset er installeret, og erstatte det hele afsnit af beton.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com