Sådan Sammenlign bærbare køkken damprensere

March 5

Sådan Sammenlign bærbare køkken damprensere

Damprensere til køkkenet kan anvendes til køkken, rengøring samt andre hjem rengøring projekter. De fås i mange størrelser, stilarter og magt niveauer. At tage et øjeblik til at sammenligne produkter før du køber vil sikre, at du køber den rigtige model til dine behov.

Tør vs våd damp

Du skal beslutte, om tør damp-damp rengøring eller våd-damp rengøring er bedst egnet til dine behov. Tør damp virker bedst på polstrede elementer som gardiner og sofaer samt køkken rengøring. Våd virker fint på fedt og snavs af en counter top, brændeovn eller flisebelagt gulv.

Temperatur

Våd dampskibe sende damp på dispersion temperaturer omkring 248 grader F. forsigtighed bør anvendes til at undgå fysisk skade, især når du bruger en trykisoleret våde damper, som vil varme damp endnu højere. Tør damp-damp rengøringsmidler nå temperaturer som højt som 290 grader F eller højere. De giver en dybere ren inden for stof eller porøse materiale og kan dræbe mider og mikroskopiske larve inden for emner som madrasser. Tør dampskibe er ideel for dem med allergi.

Bærbarhed

Beslutte, hvilken plan for bærbarhed er nødvendig for de rengøringsopgaver. Der er små håndholdte enheder op til kommercielt tilsvarende vakuum mellemstore damprensere med vedhæftede filer til brug i hjemmet.

Pris, produktbeskrivelser og anmeldelser

Tjek priser, produktbeskrivelser og anmeldelser på internettet. Ifølge Amazon, i 2010, den gennemsnitlige pris for en damp køkken renere varierede fra $56 til $899.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com