Forslag til planter til fortove

March 6

Gangbroer guide folk fra indkørslen til huset eller gennem haven. Denne gang, mens utilitaristiske i sit arbejde, kan være en sjov og behagelig oplevelse. Planter bør være kortere i højden som de komme tættere på destinationen. Der bør også være en erklæring om plantning for at forbedre døren eller som et centrale punkt. Kigge efter en kombination af planter, der giver året rundt interesse.

Enårige og flerårige planter

Urter giver duft og blomster, og de kan bruges til kulinariske og medicinske formål. Der findes flere sorter af lavendel, der vokser 15-24 inches høj. Dette er en flerårig plante gennem zone 5, og en årlig i zoner 1-4. Oreganos sorter tilbyder en bred vifte af blade farve og vokse 15 til 30 inches høj med woody stilke. Oregano er en flerårig plante gennem zone 5 og en årlig i zoner 1-4. Isop er en urt som en duftende plante. Det er 18-24 inches høj, når moden. Det er en staude til zone 4 og en årlig i zoner 1-3.

Duftende planter frigive deres duft som folk går forbi. Duftende geranium gennemsnitlig 12 til 18 inches høj og er flerårig gennem zone 5. Phlox er farverige i foråret og sommeren; det varierer i højden fra 12 til 40 inches. Det er flerårige gennem zone 5. Veronica er et groundcover med farverige blomster, der vokser til 6 inches høj og er flerårig zone 4. Festuca er en græs der står 8 til 18 inches høj og er flerårig gennem zone 5.

Containere er et fantastisk sted at sætte blomstrende enårige. Pelargonier, petunias, begonier, impatiens og vinca er fælles container valg.

Buske

Den bedste erklæring Busk er viburnum. Viburnum er nem at bekymre om og har brug for lidt vand en gang etableret. Viburnum er en sande fire-sæson plante. Den vil blomstre i foråret og producere smukke løv gennem sommeren. I efteråret, dens blade Drej strålende orange, rød og Bourgogne, og den producerer et bær, der tiltrækker sang fugle gennem vinteren. Viburnum vil modne til 8 til 12 fod høj og er hårdfør som en staude gennem zone 4.

Busk pæoner er 2 til 3 fødder høj med duftende røde, Rosa eller hvide blomster i foråret og en opretstående levesteder. De er hårdføre zone 3.

Rød twig kornel vokser 5 til 8 fod høj med creme blomster i foråret og lyse røde bark om vinteren. Det er hårdfør zone 3.

Almindelige problemer

Check etiketter for størrelse, når plantning; modne planter bør ikke hænge over gangbro. Buske bør ikke plantes tæt på et hus foundation, eller hvor de vil blokere for visningen af den dør eller windows. Levne plads til belysning langs gangbro. Du kan også bruge accent belysning på anlægget erklæring og sikkerhed belysning på trappen og døråbninger. Ikke plante noget med torne eller noget, der er giftige langs en gangbro. Du kan ikke bruge planter, at slippe frø bælg eller grene på gangbro af sikkerhedsmæssige årsager.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com