Hvordan man korrekt rense efter en fluorescerende pære pauser

March 6

Energibesparelser er på alles sind i disse dage - og resultatet er--flere og flere mennesker skifter deres hjem belysning over til sparepærer (kompakte lysstofrør). Men når denne type af pæren bryder der er en bestemt måde at rense efterladenskaberne for at forhindre den lille mængde kviksølv fanget i pære fra at blive frigivet i luften. Her er, hvordan man korrekt rense efter en fluorescerende pære eller tube pauser.

Instruktioner

•Når et fluorescerende rør eller CFL pauser på en hård overflade, ikke straks hovedet for støvsuger eller kost og støv gryden. Har alle mennesker og kæledyr forlade området i mindst 15 minutter, slå enhver tvunget luft aircondition eller varme ud og åbner et vindue, så rummet kan være ventileret. Dette vil tillade det pulver, der blev udvist af pausen til at bilægge.

•Tag på gummi handsker og begynde med at opsamle de store stykker. Placere dem i en dobbelt-foret Papirkurv taske. Hvis du er bange for at skære dig selv, kan du øse op stykker med et stykke pap eller stiv papir.

•Når de større stykker er af vejen, tage nogle gaffatape og begynde at plukke op i mindre stykker med de selvklæbende tape.

•Når du er sikker på at ingen glasskår forblive bag, tage en fugtig klud eller en engangs våd tør og tørre området rent. Dette vil opfange enhver sidesten pulver på jorden.

•Hvis fluorescerende pære eller tube bryder på et gulvtæppe område, Følg de samme trin, bortset fra i stedet for at tørre op på området med en fugtig klud for enden, vakuum op i resterne og straks sætte de indsamlede snavs i en forseglet plasticpose. Når først færdig, aftørre støvsugeren og rengøre beholderen.

•Because det er umuligt at få alle partiklerne i en rengøring, det anbefales, at du deaktiverer din varme/aircondition og åbne et vindue til næste flere gange du vakuum området. Forlader den varme/luft og vinduet åbnes for et minimum af 15 minutter efter støvsugning hver gang.

•Efter alle oprydning er færdig, vaske dine hænder grundigt og tage Papirkurv taske uden for dit hjem. Kontakt din lokale eller den statslige regering for at finde ud af, hvis din by eller stat har enhver bortskaffelse krav for knust lysstofrør og sparepærer.

Tips & advarsler

  • Hvis du er følsom over for kvaliteten af luften, bør du bære en respirator eller ansigt maske, når oprydning efter en brækket fluorescerende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com