Retninger for at gøre et tag Over udvendige trapper

March 6

Når du opbygger et tag over udvendige trapper, der er flere områder af konstruktion, der skal løses, såsom strukturelle betænkeligheder til tag: skal du 4 af 4 indlæg, 6 af 6 indlæg eller vil du behøver nogen stillinger overhovedet? Også, du skal beslutte, om typer af materialer, størrelse af taget, formen af tag og æstetik, så godt. Hvis du planlægger at bygge et tag via udvendige trapper, bør så du vide om materialer og teknikker til rådighed for en vellykket projektets afslutning.

Materialevalg

Køb store hjørnet stillinger til et tag, der er fritstående og ikke knyttet til nogen anden struktur. Stillingerne skal være 4 af 4 eller 6 af 6 stillinger, der er behandlet cypress eller cedertræ. Brug behandlet, cedertræ eller cypresser indramning og trim materialer, samt. Hardwaren skal være rustfri eller galvaniseret søm eller skruer, der er mindst tre inches lang. Brug cement for at sikre tag stillinger i jorden.

Hvis du vedhæfter taget til en eksisterende struktur, såsom en veranda eller hus, så skal du blinke til vandtæt leddene mellem trappe tag og den eksisterende struktur.

Bruge metal eller asfalt tagdækning til en mere konventionel tag og cedertræ helvedesild for en mere brugerdefineret udseende.

Indstilling af indlæg

Sæt Hjørnestolperne til tag 24 inches ned i jorden. Coat stillingerne 24 inches fra bunden, ved hjælp af tjære. Tar vil forhindre cementen fra udhule træet. Indstille indlæg--10 fod i højden--pour våd cement omkring indlæg og niveau stillinger ved hjælp af en fire-fods Tømrer niveau. Efter indlæg har sat, skære toppen af stillinger så at de er niveau. Indstilling af indlæg på ujævnt terræn vil forårsage indlæg stå i forskellige højder. Et notat af forsigtighed inden cementen tørrer omkring post, selv om: Sørg for, at indlæg er helt plumb på alle fire sider.

Tag Framing og imprægnering

Tillægge side bjælker i toppen af stillinger med tre-tommer træ skruer. Hak toppe af stillinger, således at strålerne bliver fordybning i stillingerne og resten på en afsats. Konstruere taget, uanset om flad eller gavlen, ved hjælp af 2 af 4 indramning. Tilføj 1/2-inch beklædningen til toppen af taget ved hjælp af otte-penny negle. Når du vedhæfter helvedesild, brug 1 1/4-inch tagdækning negle; Når du vedhæfter metal, bruge 1 1/4-inch skruer. Tilføje tværs bracing at styrke strukturen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com