Hvordan til at lufte en kælder Badeværelse Udstødning Fan

March 7

Badeværelse Udstødning fans Fjern fugtig luft fra dit badeværelse og flytte den uden for. Når et badeværelse udstødning fan er installeret i kælderen, er at finde et sted at køre en udluftningsanordning at tricky, da de fleste af din kælderen ligger under klasse. At komme ind i dit loft er også sværere da loftet i din kælder er den første sal i dit hjem. Det bedste alternativ kører udluftning gennem tværbjælke gulvplads til den udvendige væg. Denne plads er omkring 12 inches over kvalitet og giver en let og rent exit.

Instruktioner

•Mark ud af en placering, hvor du ønsker dit badeværelse udstødning fan til at lufte ud, ved hjælp af en blyant. Bor en 1/4-inch hul gennem ydermuren til at gøre en henvisning peger uden for.

•Drill en 4 1/4-inch hul udefra med hullet så, ved hjælp af 1/4-inch referencepunkt som dit center.

•Tag nogen træ spåner og snavs fra hullet. Skub aftræk hood ind i hullet. Niveau og fastgør den til væggen med skruer og en Akku skrue pistol. Caulk omkring udluftning hætte med en caulk pistol og udvendige caulk, der nøje svarer til din vægfarve.

•Measure afstand fra udluftningsanordning outlet på røgsuger i badeværelset til stub rør kommer fra din udluftning hætte. Brug et målebånd.

•Installer galvaniseret metalplade røret fra udluftningsanordning outlet på blæseren til udluftning hætte pipe stub. Tilslut røret ved at skubbe ikke-krympede slutningen af ét stykke over krympede slutningen af den foregående stykke. Sikker hvert forbindelse med Akku skrue pistol og metalplade skruer.

•Klippe rør som nødvendigt for at muliggøre nødvendige kortere længder og brug albuer hvis ture er nødvendige. Brug tin snips til at skære i røret. Udskårne stykker skal manuelt krympede den ene ende med dine rør crimper.

•Støtte røret hvis samlede længde overstiger 5 fødder. Fastgør med galvaniseret rør omsnøringsbånd ved at skrue ene ende af bæltet til et loft tværbjælke med Akku skrue pistol, så wrap omsnøringsbånd omkring røret og skrue anden enden af røret remmen til et loft tværbjælke.

Tips & advarsler

  • Hvis din kælder har et gips loft, skal du muligvis fjerne en del af loftet for at installere røret. Drop lofter foretrækkes, da panelerne er let fjernes og geninstalleres.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com