De bedste vestlige placeringer til køkkenhaver

July 9

Du kan dyrke en køkkenhave i næsten ethvert klima i vestlige USA, så længe du kan yde kunstvanding. Dog stater Arizona og Nevada kan være for varmt, for tør og tendens til at have hård lerjord, der ikke er ideelt til Vegetabilske havearbejde uden ændringsforslag. Men vestlige hedder langs kysten af Stillehavet alle tilbyder moderat til rige jord, masser af vand til kunstvanding og godt klima til at dyrke grøntsager.

Californien

Californien har en bred vifte af klimaer, fra mildt i syd til de kølige vintre i nord, men de fleste af Californien er moderat nok i temperatur til at vokse grøntsager året rundt. Jorden i hele Californien kan have for meget ler eller sand, men med 4 til 5 inches af kompost kan du effektivt forbedre det. Californien har også nok solskinsdage og et passende vækstsæson til at vokse et stort udvalg af varm-sæson grøntsager, som arvestykke tomater og bønner.

Oregon

Hjem af den eftertragtede Willamette Valley, Oregon har et mildt klima og rige jord langs kysten, som er perfekt til Vegetabilske havearbejde. Længere inde i landet klimaet bliver køligere og vejret tørrere, men jorden er stadig rig på de fleste steder. Vegetabilske havearbejde virker stadig godt i indre Oregon, så længe du tage hensyn til frost datoer i din region for USA landbrugs zone 6 til 5.

Washington

Ligesom Oregon, Washington har et mildt klima og rige jord langs kysten. Mens sydøstlige Washington er en ørken, nordøstlige Washington er koldere, USDA zone 6 til 5; Somrene er solrigt, hvilket gør godt vejr til varm-sæson grøntsager som tomater, squash og majs. Vækstsæsonen i den nordøstlige del af staten er kortere end vækstsæsonen langs kysten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com