Hvordan du forbereder læggekartofler

March 8

Hvordan du forbereder læggekartofler

Lige siden kartofler blev opdaget, har de været selvbærende folk i gange af ønsker, at give masserne med en bred vifte af valg af fødevarer, såsom pommes frites, kartoffel chips og i tider med masser, to gange bagte kartofler. Kartofler er interessant at vokse, fordi du ikke plante et frø; snarere, du plante en del af kartoffel, selv. Seriøse avlere har været kendt for at høste over 75 lb. brugbar kartofler fra bare en 5-lb. taske af læggekartofler.

Instruktioner

•Sæt 1 lb. af certificerede læggekartofler i en skæppe kurv i et godt oplyst område ved stuetemperatur, en til to uger før du er klar til at plante kartofler. Vent for kartofler til fremstilling af mindst 1/2-inch spirer.

•Forbered læggekartoflerne dagen før du er klar til at plante dem. Bryde spirer fra kartoflerne. Kassere spirer.

•Klippe de største kartofler i fire stykker, og skær mindre kartofler i halv, bruge skrælle kniv. Forlade to eller flere nubs på hvert stykke af kartoffel, som du klippe. Nubs er steder, eller små øjne, tilbage i nærheden af hvor du afbrød spirer. Lad kartofler, der er mindre end en golfbold i ét stykke.

•Sæt kartofler, skåret side op, på en stor, tom tabel i et velventileret, køligt, mørkt værelse. Giver mulighed for kartofler til tørre natten over, så de vil producere en beskyttende afstumpede over cut dele for at forhindre rot efter plantning.

• Indsamle kartofler efter de har tørret natten over. Placere dem i kurven. Opbevar dem i et køligt, mørkt sted, indtil du er klar til at plante dem.

Tips & advarsler

  • Købe certificerede læggekartofler fra velrenommerede garden-levering eller frø butikker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com