Hvordan man dyrker roser fra hyben

March 8

Roser er en af de mest populære stauder anvendes i landskabspleje. De tilbyder mange farver, bloom typer og voksende vaner samt en sød og berusende duft. Anvendes i aromaterapi og endda gjort til te, er roser så nyttige, som de er smukke. Roser kan formeres fra frø (hyben), root division, nåletræ stiklinger og hårdttræ stiklinger. Voksende roser fra frø kræver ikke mange værktøjer eller megen erfaring. At få en nøjagtig kopi af en hybrid rose overordnede anlæg er sjældne, men voksende nye planter fra frø kan betyde at opdage en ny farve, form eller størrelse af anlægget.

Instruktioner

•Opret en blanding af 50 procent soilless potning mix og 50 procent vermiculit i en plantning flad (lavvandede, lang og bred bakke). Tilføj den af fabrikanten anbefalede mængde af langsom frigivelse gødning til mix. Tilsæt vand til blandingen; du vil have tekstur skal svare til vredet ud svamp.

•Rengør kødet fra omkring hver hyben inden plantning. Placer frø 1/2 tomme dyb i jord og pack jorden let omkring dem. Vand godt, og sørg for det overskydende vand afløb hurtigt.

•Stick spisepinde i jorden på kanten af plantning fladt. Omhyggeligt drapere klar plast over pinde til at danne en miniature drivhus omkring frø.

•Sæt plantning flats udenfor hvor de vil modtage flere timers lys om dagen. Den flade bund kan beskyttes mod kolde nætter ved at omkranse dem i et ark, halm eller jute sæk.

•Kapacitet når jorden begynder at tørre. Tillad ikke det tørre helt, da det vil dræbe de unge planter.

•Flyt udplantningsplanter i deres egne gryder, når de har flere sæt af sand blade. Brug et jord-blanding, der bevarer vand. En blanding af 50% kompost og 50 procent Vermiculit eller perlite vil arbejde.

Hvis plantning direkte i jorden, grave i masser af organisk kompost til plantning hullet og tilføje et lag af muld til at bevare fugten. Tilføje producentens anbefalede mængde af langsom frigivelse og steg anlæg gødning.

Tips & advarsler

  • Nogle mennesker kolde stratifying hyben før plantning. Sætte hyben i en pose af dæmpede sphagnum eller sand og Placer i køleskabet i seks uger før plantning.
  • Roser er tunge foderautomater, der har brug for en konstant tilførsel af fødevarer. En gammel trick er at bruge fisk hoveder nedenunder hver plante for at gøre roser vokser frodigt. Feed roser en ordentlig steg mad hver to til fire uger i sæsonen voksende og blomstrende.
  • Ikke får vand på bladene af roser, som dette kan få dem til at udvikle sort plet og rådne. Aldrig tillade planter til at sidde i vand for længe, som root rot bliver sat på.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com