Caulk for en utæt kælder

March 8

Caulk for en utæt kælder

Kælderen lækager er et fælles problem for boligejere. Opførelse af boliger ofte skaber meget miljø, der giver mulighed for lækager til form. Disse lækager kan forårsage kældre at være konstant fugtig, fører til vækst af skimmel og meldug, der kan give sundhedsmæssige problemer for følsomme individer. En række produkter er tilgængelige for caulking lækager, der hjælper til at forsegle revner og samlinger, der tillader vand i kælderen.

Årsager til kælderen lækager

Kælderen lækager udvikler ofte, hvor gulvet møder væggene. Den naturlige hærdning af beton kan tage op til 10 år, ifølge kælderen Systems hjemmeside. Denne skrumpende kan forårsage hårfine revner, der gradvist udvide og tillade vand at sive ind i kælderen. Betonblok vægge kan lække på væg og gulv fælles, men også kan lække gennem den mørtel, som bruges til at holde blokke sammen. Sten og ler væg leddene kan også lække fra vand gennemtrængning og skiftende efter anlæggelsen.

Konkrete forbindelser

Konkrete lappe forbindelser er den første linje af angreb for små revner i fundamentet, der tillader vand udsivning. En række lappe forbindelser er på markedet, men enkle cement kan bruges til små huller og revner. En del af cement blandet med to dele af fint sand er generelt bruges til at udfylde huller og små revner under 1/8 tommer bred, ifølge webstedet Ace Hardware. Disse forbindelser skal være blandet med vand for at lave en stiv pasta. Denne caulk er placeret i knæk med en murske eller kit kniv, glattes og lov til at tørre grundigt.

Epoxy injektion

Større revner, der forårsager utætte kældre bør kontrolleres for strukturelle problemer ved en professionel entreprenør. Hvis der er ingen strukturelle spørgsmål, kan store revner være fyldt med epoxy-forbindelser, der er tilført knæk som en caulk. Epoxy har en højere trækstyrke og kompression end betonen, ifølge webstedet anvendes teknologier. Havne er sat i knæk med Indsæt speciel. Denne pasta er også anvendt i den knæk hen til lad epoxyen til at overholde det. Epoxy er derefter sprøjtet ind knæk via port. Pasta og epoxy sammensatte derefter reagerer kemisk til tørre i en hærdet caulk efter flere timer. Sidste hærdning opstår efter en uge.

Imprægnering forbindelser

Imprægnering forbindelser kan males over de reparerede områder til at hæmme siver. Dette materiale overholder ikke til malede overflader, så malingen skal først fjernes. Disse forbindelser er ofte lavet af latex eller epoxy, og skal anvendes på en tør overflade. To frakker af materialet er generelt behov for at korrigere utætte spørgsmål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com