Traditionelle kalkpuds

March 8

Lime pudsning er en traditionel metode, der stammer tilbage tusinder af år. Selv om det er en gammel teknik, er det stadig en af de mest effektive metoder til gips til dato. Gennem lime Pudsning, var mange gamle artefakter bevaret gennem århundreder til at undervise vores generation om historien af civilisation.

Historie

Når marine dyr døde millioner af år siden, deres organer ville visne bort, og kun deres hårde udvendige skaller blev efterladt på havbunden. Med tiden, varme og pres fra jorden, blev de tomme skaller begravet under sand og til sidst krystalliseret i et stof, som vi kender som kalksten. Dette stof blev til sidst opdagede i Mellemøsten over 140 århundreder siden af folk i Jordan, hvor det blev opvarmet til at oprette kalk. Kalk blev derefter kombineret med knust kalksten til at oprette en kalkpuds. Denne gips blev brugt i Mellemøsten til gulve, tapeter og endda dekorative materialer. Som tiden skred frem, så kalk Pudsning, som stadig bruges i dag i boligen, statuer og andre arkitektoniske design.

Betydningen af kalkpuds

Kalkpuds, udviklet fra opvarmet kalksten, er de sturdiest gips i verden. Kalkpuds er fleksible, holdbare og vandafvisende, giver det en lang levetid. Hvis korrekt vedligeholdt, kan det overleve ubrudt i tusinder af år, overgår alle andre plastre. Også, i modsætning til de fleste Pudsning, traditionelle kalkpuds kan let repareres af varme den gamle gips eller genanvende ny gips.

Misforståelse af kalkpuds

Lime pudsning menes at være lavet af kun én del kalkdej og tre dele sand, der er ofte en misforståelse. Mens dette er den mest almindelige lime gips blanding, er det ikke den eneste blandingen, der findes. Lime pudsning blandinger varierer fra alle kalk til alle ler. Forholdet mellem kalkdej til sand varierer efter maker.

Reparation af kalkpuds

Traditionelle kalkpuds kan nemt blive gendannet til sin oprindelige tilstand. Lime gips blanding bør omfatte en del kalk putty og tre dele sand med 4 pounds af Gedehår per cubic yard. For en mere holdbar gips, tilføje 10 til 20 procent af mineral gips til blandingen. Anvende blandingen til overfladen i 5/16-inch tyk patches, så det kan tørre ordentligt. Tillad hver patch til helt tørt før ansøge om et nyt plaster. Dukke op igen kalksten, så de gamle og nye områder er af den samme struktur og udseende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com